klob1

Co je to za tabulku v Excelu a jak se mi tam dostala?

Nevím, jak se mi tam v jednom listu toto dostalo a kčemu to slouží? Viz. šipky v obrázku. Právě, že ani nevím co jsem mohl odklapnout. Vše jsem zkoušel proklapat na vrchu v liště, ale žádná změna. Jen, když klapnu na to mínus vpravo, tak se jeden sloupec schová a zobrazí se plus. Po kliknutí na to plus se zase ten jeden sloupec zobrazí. To samé se děje s tím sloupcem při kliknutí vlevo na čísla 1 a 2. Ještě podoknu, že na jiných listech to není. Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 33 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Pepa25

Odpoveď byla označena jako užitečná

Na daném listu je provedeno seskupení sloupců K až M. Návod jak to nastavit (tedy i zrušit) viz odkaz.
Stručně: Data → Seskupit

Zdroj: https://www.a­kademieexcelu­.cz/2023/06/11/ses­kupovani-radku-a-sloupcu-v-excelu/

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?klob1 Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce
klob1

Tak jsem i zblbnul, že jsem zkoušel hledat podle obrázku, nic nenašel. Tak jsem už jedině tady optal.

klob1

Pepo25 děkuji.
Povedlo se. Tak dlouho používám Excel už od prvopočátku i jeho předchudce, ale tohle se mi nestalo, abych nevěděl, co jsem kde provedl nebo proč se něco stalo. A to i seskupení všelijaké funkce používám. Akorát mi toto neprovedl, aby mi něco udělal, co bych nechtěl.
Možná, když jsem to prokliklával a zkoušel, čím to je, tak jsem to asi nějak děla jinak, že to teď najednou hned normálně šlo změnit.

Nový příspěvek