Pokud by to bylo tak, tak to není náš problém, ale jejich. Já tomu ale nevěřím.
0
před 687 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Například ve střevě žíje na pět set druhů mikroorganismů a u některých ještě tápeme, kam přesně je zařadit. Taky se ukazuje, že některé bakterie mají pohon/motor 🤷♂️
0
před 686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám takovou svoji teorii. Myslím si, že všechny živé organismy ve vesmíru sonduje neuvěřitelně vyspělá civilizace pomocí virů což je jednoduchý balíček genetického materiálu na pomezí živého a neživého, který využívá metabolismus jiných organismů k tomu, aby se rozmnožoval a který si od svých hostitelů půjčuje všechno kromě jejich genetického kódu. Některé viry se dokonce tak integrují do svého hostitele, že se stanou součástí jeho dědičného materiálu a především viry podporují rozmanitost, protože snižují počet přemnožených druhů a dávají tak prostor těm vzácnějším.. Za mě naprosto geniální strategie jak mít všechno ve vesmíru pod kontrolou.
Upravil/a: kazimir1985
0
před 686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naprosto stejná domněnka, jako bůh, bohové, anjelé, démoni, satan, duchové, etc. etc. etc. V absolutní rovině je to stejně možné, jako nemožné, stejně pravděpodobné, jako nepravděpodobné. V praktickém imperativu je to spíše nepravděpodobné, poněvadž pokud by se to dělo, nějak by se to projevilo ve vnějším světě. Ale třeba se to projevuje, a my nevidíme – neslyšíme.
Proto říkám: je to domněnka, stejně tak možná, jako nemožná.
Osobně svůj život podřizuji faktům, poněvadž z faktů povstává skutečnost, nikoli domněnkám. Takže se tím ani nijak extra nezabývám.
0
před 686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to tak, jak se konspiruje proti lidstvu, jenom aby ho ubylo. Připomíná mi to skvělý sci-fi film s Donaldem Sutherlandem v hlavní roli, Vládci loutek, The Puppet Masters. (1994).
Upravil/a: Ametyst
0
před 686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi jsem někde něco četl o tom, že každý člověk má svého dvojníka, jakési astrální tělo, který řídí hmotného člověka, něco jako andělé.
0
před 686 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5284 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2622 | |
quentos | 1803 | |
mosoj | 1594 | |
marci1 | 1356 | |
led | 1345 | |