Mám tři sestřenice. Dvě mají práci a vydělávají si na sebe. Sice práce nic moc, ale nějak se uživí. Jedna bydlí u přítele, takže bydlení má nějak pořešené. Ale ty zbylé dvě mají problém. Bydlí spolu. Vydělává ale jen jedna (21let) a to pouhých 7.000. Z toho platí byt a VŠE ostatní a živí tu třetí (24let), která je bohužel, musím to tak říct, neschopná a žádnou práci nemá. Tu platící už to samozřejmě nebaví, protože né jen, že za sestru vše platí, ale také se s ní neustále hádá. Doporučila jsem ji ať ten byt pustí (je zbytečně drahý) a sežene si spolubydlení jen pro sebe a na tu třetí, když se nesnaží, ať už se vykašle. Je s ní problém. Nic nedělá, nepřispívá na bydlení, prostě nic. Ale zase, nechceme ji samozřejmě vyhodit na ulici. CO S NÍ BUDE??? MÁ NĚJAKOU MOŽNOST NĚKAM JÍT??? JE NEDOSLÝCHAVÁ, PROTO SE JÍ TĚŽKO SHÁNÍ PRÁCE. NO A TAKY BYCH ŘEKLA LÍNÁ.. prostě je to smutné, ale tak trochu budižkničemu.. CO S NÍ?? KAM JI „DÁT“?? ..snažili jsme se jí pomáhat, ale nikam to nevede.. PROSÍM PORAĎTE!! EXISTUJE NĚJAKÁ LEVNÁ UBYTOVNA NEBO NĚJAKÉ MÍSTO, KDE MŮŽE BYDLET?? ..nevím, co s tím.. ☹ DĚKUJI!!!!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? mrblackwell, chudst, fablen před 4771 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bohužel, úpořád nás sice ubezpečují jak se stát o sociálně slabé
stará, ale skutečnost je uplně jiná. Jedině se zkuste zeptat na sociálce,
ale moc ve velký úspěch nevěřím.
Další dotazy asi směřovat přímo na ministerstvo práce a
sociálních věcí,
0 Nominace Nahlásit |
MĚLY BY JSTE SI POMOCI MEZI SEBOU,ČTE SE MI TĚŽKO"CO S NÍ??KAM JI"DÁT"TO JE HRŮZA!!TAKY NEJSEM MOC ZDRAVÁ,MOC NEVYDĚLÁM,ALE MÁM SESTRU,SESTŘENICE A NIKDY BYCHOM SI TOTO NEŘEKLY,A NAVÍC KDYŽ ŠPATNĚ SLYŠÍ JSOU OMEZENY ZŘEJMĚ I JINÉ SCHOPNOSTI,MOTORIKA APOD.JISTĚ BY CHTĚLA BÝT JAKO VŠICHNI SCHOPNÁ A VY,ŽE JE LÍNÁ??STYĎTE SE !!!!!!!!!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Asi nevím, kam správně napsat odpověď. Pokud jde o bydlení v Praze, poradím. E-mail: annaslusna@seznam.cz