Ve spamu se mi objevil email, který mi říká, že zatímco jsem sledoval video na erotických stránkách (nic takového ani nedělám), tak se mi zaviroval počítač, teď znají všechna moje hesla a mají nahrané soubory. Pokud zaplatím nějakou spoustu peněz, dají mi prý pokoj. Mám s tím něco dělat? Mám tomu vůbec věřit? Je u toho nějaká příloha. Slyšel jsem, že zavirovaná by mohla být právě tahle příloha a samotný email je jinak „neškodný“. Radši jsem email smazal úplně, ale mám z toho špatný pocit. Sice asi zbytečný, protože na videa se rozhodně dívám jen na youtube a ještě jen na slušná (zejména ten jejich „můj vkus“ mi přijde dosti podezřelý). Navíc ten email mi přišel pravděpodobně před necelým měsícem a dávali mi dvoutýdenní lhůtu. Navíc, kdyby opravdu měli moje hesla apod., určitě by mě upozornili výrazněji, abych si toho všiml hned.
Tak co byste mi poradili?
Zajímavá 0 před 2013 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Už se to tu řešilo. Během jednoho až dvou dnů byla Česká republika
zaplavena tímto emailem, který však nic nedělá a jen někdo zaplatí.
Samozřejmě nic neplatit a email smazat.
9Kdo udělil odpovědi palec? kelley, paul1, Mc Merkurion, jáára, vas999, Kepler, Rokio, aliendrone, Brblal
před 2013 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Udělal jsi dobře. Jedná se o podvod.Takovéto „výhružné“ emaily okamžitě SMAZAT a nereagovat.
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, určitě nic neplatit a hned vymazat. U nás www.prazskekancelare.com aktuálně evidujeme desítky podobných mailů, které chodí na firemní adresu. ignoruj to.
0 Nominace Nahlásit |
Kdo taky masturboval, ať se přihlásí.
Já se hlásím. Na všech svých adresách.
0
před 2013 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |