co koupit tatkovi
Doplňuji:
je mu 35 let a pořád se dívá na počítači na auta napadl mě model auta
ale neni na to moc starý
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? fcoop před 4718 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak co má taťka rád? 🙂 ..jinak třeba kosmetika pro muže – nějaká pěkná dárková kazeta kosmetiky (klasika) – to se vždycky hodí, nebo nový holící strojek, pokud používá, nějaká zajímavá knížka, pokud čte (třeba od jeho oblíbeného spisovatele, kterou ještě nemá), něco na výstavku, co by mu udělalo radost 🙂 (já třeba taťkovi koupila keramického GOLÉMA, protože tak vypadá! 😁) ..nebooo dárkový šek do jeho oblíbeného obchodu (třeba SPORT, pokud sportuje, nebo je spoustu jiných obchodů, kde prodávají dárkové šeky..) hmmm.. nemá třeba nějaký koníček?? ..a k tomu koníčku bys mu mohl/a koupit nějaké potřeby, které k němu potřebuje.. třeba pokud je rybář, tak něco z rybářského obchodu.. atd. , třeba nějaký kapesní nůž (já koupila kamarádovi švýcarský nůž za cca 500,– a měl strašně moc funkcí.. měl z něho obrovskou radost a taková věc se vždycky hodí!! 🙂 ..a nebo mu kup kvalitní pyžamo – to se taky vždycky hodí 🙂 hmm.. a nebooo.. a myslím, že už jsem toho napsala dost 🙂 😛 TAK DOBŘE VYBER!!! Hodně štěstííí!! 😉
MODEL AUTÍČKA = PARÁDA!! MÉMU OTCI JE 50 A DOSTANE LETOS TAKY MODEL AUTÍČKA, PROTOŽE JE SBÍRÁ!! 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Zkus si to napsat do modré lišty, otázka je tu po několikáté.
1Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole
před 4718 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |