Tím kde bydlíte myslím jen město nebo vesnice,nechci adresu.Já bydlím
na vesnici a nikdy bych neměnil.Mam rád klid.:) :) :)
Doplňuji:
Naše vesnice má kolem 1000 obyvatel a máme tu
vše,Elektro,Drogerie,Potraviny,Masokombinát,2 hospody,Večerku,Vinotéku,Pekárnu,Benzínku,Půjčovnu
knih (tam jsem nikdy nebyl),Cukrárnu.Takže si nestěžuju je tu
také vše.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, anonym před 5343 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
každé má svoje; bydlím ve městě s 35 000 obyvateli a oceňuji na něm kulturní vyžití, snadnou dostupnost služeb, prac. příležitostí apod. Nejlepším kompromisem jsou „velké vesnice“ typu Brno ;{)=
0 Nominace Nahlásit |
My bydlíme přes zimu v okresním městě nedaleko od Brna a léto prožíváme na chalupě s velkou zahradou a bazénem. Střídavě s námi pobývají vnoučata a ta si zde přímo rochní. Před týden si bereme obědy z místního družstva, což si pochvaluje zejména manželka. Zprovoznil jsem starého Pionýra, takže často jezdím i po vzdálenějším okolí, filmuji a fotografuji. V pozici důchodců juniorů si fakt nemůžeme naříkat.
0 Nominace Nahlásit |
Bydlíme v menším městečku, což mi vyhovuje, do přírody to máme kousek i do většího města.
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím v menším horském městečku (6000 obyvatel) a je tady nádherně. Krásná příroda, čistý vzduch. Velké město mi vadí kvůli hluku, smogu a množství lidí a vesnice je zase moc intimní. Tam se zase všechno o všech ví a to mi taky vadí. Ale co do počtu pracovních příležitostí, je na tom bydlení ve městě určitě pozitivnější.
0 Nominace Nahlásit |
Bydlim v malem mestecku,skoro vesnici – okolo 6 000 stalych
obyvatel,v lete vice,az nekoliksetkrat vice navstevniku.
Mam rad prirodu a to je prave zde kolem me,coz se mi tez libi.
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím ve městě a úplně mě to tam zabíjí.Kdyby byla ta možnost jít na vesnici,tak neváhám ani vteřinu.
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím v Jeseníkách-v malém městečku s cca 3600 obyvateli. A neměnila bych. Máme tu všechno- školu, dvě školky, elektro, obchodní centrum, nejmíň 10 obchodů s potravinami, benzinu, multikino (to se sice ještě staví, ale budeme tu mít 4D kino a 3D kino ;o)), pekařství, diskotéku, optika, fotografa, pizzerii a dalších cca 5 restaurací, tiskárnu, papírnictví, drogerii TETA, vinotéku, hospůdky, nonstop, kluziště, knihovnu, cukrárnu apod. Takže já odchod z tohoto městečka zatím neplánuji ;o). Navíc, 26 kilometrů od našeho města je Jeseník, kde je fitness, koupaliště, sauna apod.
0 Nominace Nahlásit |
Já pocházím ze 70ti tisícového města,ale už dvacet let jsem na vesnici s 500ti sty obyvateli,8km od rodného města.Naprosto jsem si zvykla,do města bych nechtěla ani za nic…to je věc názoru,povahy,založení…
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bydlím ve městě s 3600 obyvateli a jsem ráda že tu bydlím protože je tu opravdu vše.(Pizzerka,Benzinka,4 obchody,Škola,ŠKOLKA.....takže bych neměnila
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bydlim na vesnici,vlastně za,je to samota ve městě bych,asi zahynul.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bydlím ve městě s 12.000 obyvateli(město skla)a mám to 50m do lesa.(je to takové zahradní město).
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bydlím 6 let na vesnici cca 6 km do centra 100 tis města a jsem spokojená. Klídek, pohoda a na kulturu to je také kousek, dá se i taxi.
0
před 5342 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek