Myslíte, že v tom má prsty tajemná madam M.? Zdá se mi to jako velice účelový tah… Lidi se bouří proti islámu, jehož přívrženci uřezávají lidem hlavy, a najednou z ničeho nic po 70 letech sedění na vejcích to někdo povolí vydat, připadá mi to, jako kdyby nás chtěl tím kdosi zmanipulovat, přirovnat islámce k židům a my, kteří je tu nechceme, jako by nás tím srovnávali s Hitlerem, co myslíte? Nějak se mi nechce věřit tomu, že se to všechno najednou povolilo proto, že vypršela autorská práva… právě teď… to načasování…
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3224 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je to prosté. „Vypršela“ tzv. autorská práva, neboť uběhlo 75 let od smrti autora (tedy A. Hitlera). Mein Kampf je tedy možné volně šířit, vydávat apod.
Určitě bych v tom nehledal žádnou konspirační teorii 😁
Upravil/a: Hans51
0 Nominace Nahlásit |
zasa tí náckovia! len využívajú nepozornosť štátnych orgánov......nič iné za tým nie je
až uvidíte ježiša v polievke, dajte vedieť
0 Nominace Nahlásit |
Možná to je tím, že islámci i židi patří k semitským národům, které se charakteristicky projevují, Hitler s tím nic nemá, protože antisemitismus byl dříve, ještě před vyhrocením holokaustu.
0 Nominace Nahlásit |
Omlouvám se, 70 let samozřejmě, mám tam překlep, ale protože jsem již jednou doplňoval text, nelze jej už opravit.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |