Já na štědrý den vstanu, už v šest hodin ráno kvůli pohádkám.A večer si dáme jako obvykle rybu lososa s bramborovým salátem který udělám den předem. Rozbalíme si dárky a do půlnoci budeme sledovat televizi.Na boží hod si k obědu uděláme vinnou klobásu s bramborem nebo co zbyde z bramborového salátu.Na Štěpána už budem odpočívat.
Zajímavá 0 před 14 hod |
Sledovat
Nahlásit
|
Stejně jako každý rok. Ctím obecné i rodinné zvyky, jsem z rodinou. Občas zajdu do lesa. nebo někam zajedu.
0 Nominace Nahlásit |
Učit se lineární algebru a matematickou analýzu. V lednu mi začíná zkouškové.
3Kdo udělil odpovědi palec? Savier, cappuccino, jirka F
před 13 hod
|
0 Nominace Nahlásit |
WTLS (díky virtuálnímu vánočnímu dárku), tablet, procházky městem, jídlo a trávení času s rodinou.
0 Nominace Nahlásit |
Honit si ptáka 😈😂😂
Budu pokračovat ve své abstinenci a snažit se ze všech sil odmítat alkohol, který poteče všude kolem proudem, jak už to o svátcích bývá…
0 Nominace Nahlásit |
Savier: No, good luck, hlavně nechoď na Silvestra mezi lidi a zabarikáduj se doma, jinak je riziko, že si něco cucneš. U tebe bych viděl jakoukoliv odchylku od abstinence za nebezpečí. Drž se, chlape! 💪
Díky. Jako myslím si, že kdybych se na silvestra trochu „nachcal“, tak bych pak pokračoval v abstinenci dá se říct, že bez problému (alespoň si to myslím). Pokoušet to ale raději nebudu. Je to chůze po tenkém ledě.
„Nonstop“ kocovina a věčně prázdná peněženka mi fakt nechybí 🖕😀
Drap | 8250 | |
led | 4076 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2781 | |
zjentek | 2742 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2019 | |
aliendrone | 1943 |
Aktuality |