jirka F

Co plánujete dělat o vánočních svátcích?

Já na štědrý den vstanu, už v šest hodin ráno kvůli pohádkám.A večer si dáme jako obvykle rybu lososa s bramborovým salátem který udělám den předem. Rozbalíme si dárky a do půlnoci budeme sledovat televizi.Na boží hod si k obědu uděláme vinnou klobásu s bramborem nebo co zbyde z bramborového salátu.Na Štěpána už budem odpočívat.

Zajímavá 0 před 14 hod Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Stejně jako každý rok. Ctím obecné i rodinné zvyky, jsem z rodinou. Občas zajdu do lesa. nebo někam zajedu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Tonda Káňa

Učit se lineární algebru a matematickou analýzu. V lednu mi začíná zkouškové.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

WTLS (díky virtuálnímu vánočnímu dárku), tablet, procházky městem, jídlo a trávení času s rodinou.

0 Nominace Nahlásit

Savier

Honit si ptáka 😈😂😂

Budu pokračovat ve své abstinenci a snažit se ze všech sil odmítat alkohol, který poteče všude kolem proudem, jak už to o svátcích bývá…

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Odpovědi.cz ☝

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Tonda Káňa

Savier: No, good luck, hlavně nechoď na Silvestra mezi lidi a zabarikáduj se doma, jinak je riziko, že si něco cucneš. U tebe bych viděl jakoukoliv odchylku od abstinence za nebezpečí. Drž se, chlape! 💪

Savier

Díky. Jako myslím si, že kdybych se na silvestra trochu „nachcal“, tak bych pak pokračoval v abstinenci dá se říct, že bez problému (alespoň si to myslím). Pokoušet to ale raději nebudu. Je to chůze po tenkém ledě.

„Nonstop“ kocovina a věčně prázdná peněženka mi fakt nechybí 🖕😀

Nový příspěvek