Skorcová nepleťte tady jablka s bramborama.
Psylium je vláknina a to ostatní vitamíny a minerály. Tady je ale řeč
o probiotiku !!!!
Probiotika jsou jednoznačně prospěšná pro náš trávicí organismus a
tím posilují imunitní systém. V čem ty probiotika do sebe dostanete je
každého věc a záleží na jeho chuti a jak má hluboko do kapsy.
Mimo potravin typu jogurt a pod. je celá řada potravinových doplňků
kombinovaných s kde čím.
V poslední době jsem slyšel chválu na probiotika z kozího mléka.
Capramilk od firmy Abel ( zelená krabička !!).
V současné době jsem začal užívat. Trvalo mi to skoro měsíc než jsem
to sehnal. Tak uvidím.
Vůbec nejlacinější je pangamin BIFIplus.
200 tablet za cca 50 Kč ( žluté balení).
Obsahuje vitamíny B,probiotika, inulín minerální látky a řadu velmi
prospěšných látek.
0 Nominace Nahlásit |
Věřím mu.Před pár lety ho chválila sousedka,začal ho pít její vnuk-silný alergik a přestal být tak choulostivý-dřív všechno chytil,často stonal.Doporučila jsem to tedy dceři-není nejlevnější,tak jí trvalo než se rozhoupala.Začala ho ale kupovatsvému chlapečkovi (taky těžký alergik s oslabenou imunitou) a už u něj zůstali.To jsou jediní dva lidé,o kterých vím,že Actimel používají pravidelně a dlouhodobě.Chválí si ho.
0 Nominace Nahlásit |
Jsou i jiné alternativy.
Některé i levnější či účinější.
A pokud odpočítám drahou reklamu, vysokou marži prodejce i výrobce…
cena je neadekvátní.
0 Nominace Nahlásit |
to je spíš otázka na odborníky kteri urcite tento produkt podrobili testovani a kritice 🙂
zkuste clánek http://ekonomika.idnes.cz/zive-bakterie-muzete-jim-verit-dzb-/test.asp?c=A060526_506768_test_maf
////
cituji:
Lydie Ryšavá z ostravského Zdravotního ústavu: „Když si budete denně dávat alespoň 100 mililitrů kteréhokoliv z těch výrobků, které jsme testovali, dostanete do sebe tolik příznivých bakterií, kolik váš organismus potřebuje,“ … to mluvi za vše.
Nemusíte kupovat drahý, actimel je pochopitelně ten nejdražší ale financujete tím především reklamu.
TEST: http://data.idnes.cz/soubory/test/A060526_MAF_IMG_NOVY.HTM
0 Nominace Nahlásit |
Účinnější a levnější je u mne osvědčená varianta Psylium, v kombinaci s Centrum, nebo Calibrum. Nechtěla jsem dělat reklamu, ale je to tak.
Psylium obsahuje probiotika! :P
0
před 5166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
JENOM JEDEN Z FUJTAJBLŮ NABÝZENÝCH REKLAMOU,
KUPTE SI RADĚJI ČERSTVÉ MLÉKO U AUTOMATU A PŘIDEJTE SÝŘIDLO,A TO JE
SKUTEČNĚ ZDRAVĚ A PROSPĚŠNÁ VĚC,
NYNÍ LEPŠÍ NEŽ TEN BRRRR PROSTŘEDEK JE BURČÁK,ZA VŠECHNY PRODÁVANÉ
REKLAMNÍ BLBOSTI
0
před 5165 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
skorcovaz : Psylium je indický jitrocel (obaly semena) a je to výborná
vláknina.
Probiotika ale neobsahuje.
Ale vámi avizovaný potravinový doplněk „Psylicol Plus“ obsahuje psylium,
probiotika a inulín.
Ještě k Actimelu.Na Odpovědích doporučují např Calibrum,Pangamin aj.To jsou fajn přípravky a účinné.Ale když člověk bere (musí) spoustu jiných tablet,je každá další pilulka zátěží.Stejně jako lék v kapkách,co se musí odměřovat-prostě otrava.Actimel něco podobného prostě vypije a nemusí se s tím dál otravovat.Je to nadávkované,chutné,zdravé-a hlavně žádná další pilule navíc.
Kdysi jsem vkládala otázku, můžete se Tojsem já mrknout: http://www.odpovedi.cz/otazky/ktere-vyrobky-obsahuji-probiotika
Já si občas dám Revital active od Olmy. Ale pravidelně probiotika nepoužívám, nedokážu jíst každý den jedno a totéž… brzo bych se toho přepila/přejedla a nemohla bych to už nikdy více pozřít nebo přinejmenším několik let.
Vnuk si už na Actimel zvykl-chutná mu a vyhovuje velikost balení.Při nemoci a užívání antibiotik přidáváme Lactobacily od firmy Swiss.Jde o to,co člověku vyhovuje a dělá mu dobře.Z hlediska častějších dřivějších nemocí a potíží se nakonec Actimel vyplácí
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |