Ano je tomu tak, zřejmě jste už o tom slyšeli. Na hodně místech v Ostravě visí jeho bilboardy a chce dostat senátorské místo. Jaký na to máte názor? (Zdroj: https://www.e15.cz/volby/volby-do-senatu/paroubek-je-zpet-chce-ziskat-senatorske-kreslo-v-ostrave-1349442)
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, marci1, Kepler, hapiky před 2257 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jiný názor
Jestli si myslí, že uspěje, pak je padlý na hlavu. No jo, i místo senátora je dobře placené.
Upravil/a: Kepler
0 Nominace Nahlásit |
Je to nehorázná drzost
Já mu nikdy neodpustím, že podrazil naši vládu, když předsedala EU. I když ODSáky moc nemusím, byl to i tak podraz na ČR. Následné volby sice těsne vyhrál, ale stejně neměl s kým vládu sestavit, což byly boží mlýny. Přepočítal se, když si myslel, že je silný muž a stejný neúspěch mu přeji i teď. Takový podraz se jen tak nezapomíná. Ono, vyhrát volby a nemít nikoho nebo s kým sestavit vládu, je dost velký signál odejít do zapomnění, ale někteří mají opravdu hroší kůži, tak to budou zkoušet a zkoušet…
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Nějak neřeším. Uvidím, když bude zvolený, zda se tentokrát spojí s Marťany, když mu to minule nevyšlo.
Zřejmě se mu opakované líbí.
Upravil/a: annas
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Já tedy zatím žádný reálný návrat nevidím, pouze návrat na billboardy a patrně i první stránky bulváru. Ukáže se až po volbách a řekl bych, že většině lidí je jasné (Paroubkovi asi ne), že to asi nedopadne. Snad kdyby protikandidáty někdo otrávil.
Upravil/a: xxx3
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Každý má právo kandidovať, pokiaľ spĺňa zákonné podmienky, ale o víťazovi volieb (každého stupňa) rozhodujú voliči.
PS.
Verme, že je to tak naozaj.
0
před 2257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Ještě se nevrátil a myslím si, že se ani nevrátí. 🙂
0
před 2257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevadí mi to / je mi to jedno
Kazdy se muze pokouset…
Upravil/a: yuko
0
před 2257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Kandidovat může, může být i zvolen, protože ho lidi znají (jako málokoho, kdo kandiduje do senátu). ČSSD za jeho éry zažívala nejlepší léta, sice spíš díky tomu, co tu napáchalo ODS a podobní pravicoví experti, ale i tak to byl úspěch.
Spíš mě jakýmsi způsobem jako rodilého a celoživotního ostraváka irituje, že kandiduje zrovna tady, když s tímto městem nemá nic společného. Chápu, že v Praze by si neškrtnul, ale i tak je to drzost. Volit ho nebudu.
0
před 2257 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Muffz: ODS páchalo stejné podvody jako ČSSD, proto se divím, že jim to voliči tak dlouho žraly. Nejhorší ale na tom bylo, že ani jedněm nešlo o to udělat společně dobré zákony. Nevraživost ve sněmovně proto v konečné podobě nebyly zákony ale paskvily.
To mne také štve.
Společných témat by se „pár“ našlo, něco se za tu dobu, kdy se obě
strany ve sněmovně střídaly a „chvíli“ vládly společně, dalo udělat
pořádně.
Drap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |