Nelíbí se mi
Byl jsem zvyklí na ten původní.Nevím proč to mění.Mě se to zdá složitější.
0 Nominace Nahlásit |
Ujde to
Ujde to dávám proto, že zatím nemůžu přesně určit, jestli s tím jsem, nebo nejsem spokojená, prvně si musím zvyknout. Ale vzhledově špatně nevypadají.. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
No, moc mě nepřekvapil. Ten předchozí se mi zdál přehlednější, ale možná že si nakonec zvyknu.
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Je to nepřehledné jako kdysi. Udělali mnoho změn. Měli to udělat postupně, aby si na to lidé zvykli.
1Kdo udělil odpovědi palec? samicek333
před 4722 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiný názor
Trošku se ztrácím a ten průvodce tak nepomohl, ale tak časem si zvyknu. Ten sloupec vlevo přímo bije do očí, jak je tmavý, ale tak co už :) A všimli jste si, že změnili i ikonku? Když se podíváte, tak místo YouTube je tam teď bílé Play v červeném obdélníčku :D To je změn :D
0
před 4722 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ujde to
přijde mi to podobný a stejně se tam nechodím koukat na design Youtube, ale na videa…
0
před 4721 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přišel tam nový zaměstnanec s úkolem vytvořit něco nového. Nový layout spadl na úroveň českého Streamu. Můj kanál který jsem dlouho ladil najednou někdo beze mě změnil do šedivé stránky. Jako by vás převlékli do montérek. Hrozné je, že mohu používat „starý“ vzhled po přechodnou dobu než to změní všem. Nenacházím jiná slova než hnus. Udělají s vámi co chtějí a vy to nemůžete změnit. Zbývá jediné. Zaplatit si web s velkým úložištěm a tam se přestěhovat. Ale už nebudete členy Youtube. K tomu má vést změna? Ještě pár podobných změn k „lepšímu“ a sbohem internete. Stejně jak jsem to udělal s televizí.
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |