Zatím se název “ruská” přelepuje samolepkou ukrajinské vlajky, ale
od dubna má nést ofiko název jako ukrajinská.
Přijde mi to už opravdu přehnané, takové prdelkování k Ukrajině. Co
bude další? Ruské vejce, ruská ruleta, …? A Mrazík asi bude
sprostý film.
Co vy na to?
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? zjentek, Kepler, aliendrone, Ametyst, Viktorie II. před 978 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ruskou zmrzlinu a vejce jsem tady už taky zmínil. Ruská ruleta zůstává, jen se používají neřízené rakety a Rusové nikdy neví co trefí. A z Mrazíka bude teplouš.
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, gumiczud, Rocker, aliendrone, Malvína, Viktorie II.
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemám, co bych řekla. Svět se zbláznil.
Ono to dopadne tak, že budou dvojjazyčné názvy obcí, měst, ulic a
samozřejmě v ukrajinštině. Jako za Německa.
0 Nominace Nahlásit |
Vždyť jsme prodloužená ruka bruselu. Když ten na Rusy nedosáhne se svými regulacemi a nějakým přejmenováním. Třeba Rusům i přejmenujeme vodku.
4Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, aliendrone, Malvína, Viktorie II.
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Trapné a ubohé. Ať jdou ti ubožáci, kteři ty trapnosti vymýšlí, dělat oral zelenskemu, ktery to má všechno na svědomí.
4Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Rocker, Drap, Malvína
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Považuji to za nesmysl a předpokládám, že klesne i prodej.
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, aliendrone, Malvína
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
…Že ruské vejce by se mohlo nazývat ukrajinský zárodek života a k ukrajinské zmrzlině bych chtěl stručně vyjádřit toto: Bljať 🤢🤮
Než byla ruská zmrzlina ukrajinská, stále jsem kdesi v koutku duše doufal ve zdravý rozum českého člověka. A to i přes nedávné zkušenosti s virem kovidu. Ano, i přes to vše jsem kdesi hluboko uvnitř v rozum doufal. Proto díky Bidfood…
Tímto děkuji BIDCORP LIMITED a její „Global Bussines“ za důkladné pročištění náhledu. Díky, židové!
3Kdo udělil odpovědi palec? Rocker, aliendrone, Malvína
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to stejná blbost jako s čokoládou kofila.
https://www.frekvence1.cz/clanky/zpravy/kofila-zmenila-obal-proc-ma-mourenin-nove-modrou-barvu-pleti.shtml
3Kdo udělil odpovědi palec? jepik, aliendrone, Malvína
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokiaľ viem volá sa to „moroženoje“ nie ruská zmzrlina, to je len prezývka.
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, vagra
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odborníci říkají, že je to „ppošetilé“
Čas ukáže, jak je nám toho loket..... ;/
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, Malvína
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„ruská“ zmrzlina je český nesmyslný název. Originální je „Slivočnoje moroženoje“ anebo „Plombir“. Takže přejmenovat „ruská“ na „ukrajinská“ je nahrazení jednoho nesmyslu druhým,
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Inu nepřekvapuje mě to. Hrdinové „z poza plotu " musí ukázat, jak statečně bojují. To je pořád něco – začalo to růžovým tankem, pokud si pamatuji. Stejně by mě zajímalo, kde tihle "stateční“ byli před sametovou tragifraškou. Jo už vím – uvědoměle zuřivě tleskali na stranických schůzích. :(
Na druhou stranu je to ale i poučné – člověk alespoň pozná charakter celkem „lacino“, protože ten kdo je „hrdina, když nic nehrozí“ se VŽDY ukáže jako srábek a šmejd, když o něco jde. To je VELICE SPOLEHLIVÁ detekce. :)
0 Nominace Nahlásit |
Ruskou bych si už nekoupila, ale Ukrajinskou si ráda dám.
0
před 974 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
led a Arne1 – Šlo samozřejmě o změněný název na etiketě zmrzliny značky Prima. Naštěstí většina pochopila.
Mosoj, ne, to už není ona. Jde o strašný šit, složením a chutí neněco zcela jiného, ale jmenuje se ruská zmrzlina. Konečně dostane příhodné jméno. A snad se někdy do krámů vrátí i ruská, až padnou korporace.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |