Doplňuji:
Stingo: si myslis, ze jsem nejaky Savarin, ne? :) Jsem rad,ze ho zvladnu upect
:) Neco jednoducheho… Jinak nakonec prikoupim stehna a udelam rizoto, to bych
mohl zvladnout.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, iceT, hanny 2, gagaga před 3935 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Naporcovat,do hlubší pánve,okořenit,osmahnout ze všech stran a pak pod
poklicí dusit do měkka.
Nebo celý vykostit a udělat řízky,celý rozporcovaný uvařit a místo na
paprice udělat smetanovou omáčku s knedlíkem.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
Dobře se obléknout a udělat si venku „Seatonův hrnec“… :D
třeba zde:
http://www.apetitonline.cz/recepty/5246-setonuv-hrnec-aneb-kure-z-jamy.html
http://www.youtube.com/watch?v=Qdkfv3JWJEI
0 Nominace Nahlásit |
Jak píše iceT. Nebo jestli máš remosku, strčit kuře do ní. Jinak naporcovat a na pánvi s poklicí s malou troškou oleje a přidat vodu a naporcované, osolené a pokořeněné kuře podusit cca 1 hod na sporáku. občas polít výpekem. Pak ochutnat a případně přidat dobu dušení.
0 Nominace Nahlásit |
Rozporcovat a udělat z něj v hrnci omáčku. Třeba kuře na paprice.
Doplňuji:
A nebo si kup remosku, ta je na pečení kuřete ideální. Nespotřebuje tolik
energie jako trouba a je to za 50 minut hotové. A tolik to nevysušuje
to maso.
Upravil/a: Stingo
0 Nominace Nahlásit |
Koupit remosku Z anonce by nemněla být tak drahá.Hlídat a podlévat výpekem máslem a olejem.Jednou jsem u toho kuřete usnul a mněl jsem z něj briketku,
0
před 3934 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naporcovat, použít na vývar, vařené maso pak k nějaké omáčce – kuře na paprice, křenová, koprová.
0
před 3934 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |