Dobrý den, potřebuji prosím poradit. V poslední době jsem hodně unavená- podle mě docela bezdůvodně. Chodím na SŠ, mám teď prázdniny. Hodně spím (10–12 hod. denně), nedělala jsem teď nic až tak namáhavého, nebyla jsem nemocná. Vážně nechápu proč jsem tak unavená. Mohl by být třebas problém v tom, že moc nesportuji? Nebo v jídle? Myslím, že jím normálně- ne nějak extrémně nezdravě. Měli by jste pro mě prosím nějakou radu? :) Chci se cítit líp.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? DusanOrlik před 4823 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jít k lékaři, abys byla do začátku školního roku fit. Nejistota je horší než zjištěná nemoc. Na dálku by ti asi neporadil ani lékař.
6Kdo udělil odpovědi palec? quentos, baghira, DusanOrlik, Andělé, Michal Kole, dědapetr
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Guarana stimuluje mozkovou činnost, zvyšuje duševní výkonost a odstraňuje pocit vyčerpanosti. Je účinná při migréně – celkově snižuje subjektivní pocit vnímání bolesti a únavu svalů.
Guarana zrychluje metabolismus,trávení a spalování tuků. Je velice účinná při redukčních dietách a omezuje pocit hladu.
6Kdo udělil odpovědi palec? DusanOrlik, quentos, Andělé, Michal Kole, baghira, Lucijej
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„Nevysvětlitelná“ únava může mít celou řadu příčin. Počínaje dehydratací (nyní VELMI aktuální), přes psychiku až po skryté příznaky choroby. Těžko poradit takhle na dálku.
2Kdo udělil odpovědi palec? Andělé, Michal Kole
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příčina může být i v tom spánku. 12 hodin je opravdu moc. To se pak člověk přespí a má podobný stav, jako když nedospí. 6–8 hod. ideální spánek.
0
před 4822 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |