U nás si vždy vypěstujeme problém, aby ho pak pár „chytráků“
mohlo řešit:-(((
Doplňuji:
Tabák není droga, to bych za drogu musela považovat i kávu a
čokoládu:-)
Jsem nekuřák a tabák za drogu opravdu nepovažuji.
Upravil/a: zzzlatokopka
0 Nominace Nahlásit |
a kde jste sebrala informaci,že cigarety patří mezi „drogy“ ? :DD
Doplňuji:
Popina: a jak se ta droga projevuje? :D Lidi,já už mám tady fakt dost :D
Upravil/a: mojitek
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, gecco, zzzlatokopka
před 3473 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsou to takové drobné radosti života, které devastují člověka relativně pomalu. Než ho zabijí nebo vyřadí ze společenského fungování, tak mnohdy stihne odvést kus slušné práce. Takže bych byl benevolentní i nadále. Například marihuanu bych legalizoval. Lidi to chtějí a moc jim to neubližuje.
0 Nominace Nahlásit |
Máš to špatně rozdělené. Tabák ani alkohol, na rozdíl od marihuany,
nejsou měkká, ale tvrdá droga, protože způsobují fyzickou závislost.
Ovšem přístup k obecně všem drogám je v Čr benevolentní. Proto by jsme
mistrovství světa v fetování vpohodě vyhráli.
Jo a můj názor na to. Ať si dělá kdo chce co chce, když mě tím
neomezuje/neubližuje mi.
0 Nominace Nahlásit |
definujte vašu predstavu drogy. a potom sa môžeme baviť o tom, čo si
mylíme.
droga totiž môže byť i púpavovýv kvet (pampeliškový květ).
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Nekouřím ani bylinky,protože jsem ještě panna.
1Kdo udělil odpovědi palec? zzzlatokopka
před 3473 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechno, na čem jsi závislá, je droga, ať už to je čokoláda, cigareta, alkohol, ale na to se neptáš. No co bych si myslela, je to o penězích. Stát si na tom skvěle vyrejžuje a pořád se najdou hňupové, kteří i kdyby stály třeba cigára krabka 300,– Kč, tak si ji koupí a stát se jen směje týhle nekonečný lidský blbosti.
Výpočet zdanění cigarety
Celkovou daň u cigaret tvoří spotřební daň a DPH. Počítejme, že krabička cigaret stojí 69 Kč. Spotřební daň je vypočítána v minimální výši. Spotřební daň u krabičky činí 42 Kč (20 ks x 2,25 Kč) a DPH 11,97 Kč (69 Kč: 121 × 21). Celková daň činí 56,98 Kč, tedy necelých 83 % konečné ceny cigarety.
Zdroj: http://www.finance.cz/dane-a-mzda/dph-a-spotrebni-dane/spotrebni-dane/tabak-a-tabakove-vyrobky/
0 Nominace Nahlásit |
Je skvěle uprostřed. Nejsme Nizozemí ale zase zbytečně nezakazujeme takže nepodporujeme tolik mafii.
0 Nominace Nahlásit |
..represie viď USA 20.st. sú kontraproduktívne…hlavne v postkom krajinách
čo sa týka detí, mali by im ísť príkladom celebrity, hlavne a hlavne športovci........proste deti musia vidieť, že nechľastať a nedrogovať sa dlhodobo oplatí.....mali by dostávať nejaké odmeny…aj za pohyb a zdravú stravu
keď sme pri sektách, bolo by dobré posvietiť si na spolky typu Straight X......lebo aj oni sú nebezpeční, a čo je horšie, rodičia si to neuvedomujú
0
před 3472 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jaký měký drogy ?
tabák není droga, copak je na něm někdo závislej ?
kouřím 20 let a řeknu si že zejtra přestanu – a je to, už nekouřím
(nebo né?)
Stát nemá v demokracii lidem co zakazovat – nebo zakáže lid státu
existenci, na to ať si „stát“ najde jinej lid, to už sme tu měli…
0
před 3472 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mně spíš přijde zajímavější fakt, že cigára a alkohol se můžou vstřebávat a dokonce i prodávat s požehnáním státu, a marihuana je stále tabu. Přitom na džointa přece ještě nikdo nikdy neumřel.
0
před 3471 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bolak : asi proto,že tabák není droga,čili není halucinogenní :D . Nevím jestli někdo na marjanku nezemřel ,ale znal jsem lidi,kteří to v hlavě měli totálně vyhulený jen z ty marijanky -a to do slova a do písmene
ale tak já taky pozoroval 15 hodin v kuse čůrek vody, jak teče do vany a pak odtýká vírem do odtoku, ale tak co, někdo byl v egyptě a viděl pyramidy, já mám zase svý zážitky..
to nevadí,já jsem tady na kole…abych navázal na tvůj vzkaz. Stále nerozumím tomu jak můžeš srovnávat tabák s halucinogenní látkou jako je tráva