Aneta si podle ní sama zasadila 13 bodných ran, tři zasáhly srdce a
jedno plíci. Ještě stihla odstranit krev, vyříznout si srdce a někam jej
dobře schovat. Policie už podruhé tvrdí: šlo o sebevraždu! Co si myslíte
o soudnosti policie?
http://www.expres.cz/aneta-sebevrazda-druhe-rozhodnuti-d5b-/zpravy.aspx?c=A160914_073406_dx-zpravy_khor
Oprava z policie ČR …
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2991 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rádio Bublifuk, redaktorka Bublina má názor, drogy, kokain, libanonský přítel, přítelkyně sjetá jak extra zasloužilá fetka, také občas prodej orgánů pro neobyčejné lidi v daleké velbloudí zemi ap., pokud by v tom jel příbuzný katarského prince, tak domorodci u korýtek provedou někdy výjimku, viz vážený exministr v případě prince s obcování s dětmi v dávné době v české kotlině.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že vtipy, které o ní nepřetržitě vznikají, vznikají oprávněně.
0 Nominace Nahlásit |
Osobně mám s PČR pouze dobré zkušenosti. Tenhle případ neznám, ale kdyby se holka netahala s arabskými překupníky drog, tak se jí nic nestalo.
0 Nominace Nahlásit |
Kepler, nevím kde je pravda, ale Vaše zpráva, že" …vyříznout si srdce
a někam jej dobře schovat.." jsem v článku nenašel.
Myslíte si, že policejní odborníci vědí méně, nežli matka?
0 Nominace Nahlásit |
Myslet si mohu cokoli, je lepší své názory neuvádět. Každopádně, ten případ je podivný. Ale možné je vše. V televizi byl kdysi film, kde také tvrdili, že člověk se pořezal na rukou a na krku hluboko břitvou, tu pak schoval do stolu a pak zemřel. Také to byla sebevražda.
0 Nominace Nahlásit |
A je jisté, že to odložení je prací/rozhodnutím PČR?
Na mne to působí nevěrohodně, podobně jako případy
Nečesaného, Kramného, … Mám dojem, že je za tím
někdo další [vyšší]…
_____
Líbí se mi odpověď Quentose, mám jen jednu připomínku.
V některých případech to nejsou vtipy, nýbrž skutečnost.
0 Nominace Nahlásit |
Největší hanba patří jejich nadřízeným. Kvóty na vybírání pokut, zametat kauzy pod koberec, odkládat případy, manipulace s důkazy…atd. To z řadových policajtů dělá nenáviděné idividuum. I v zahraničí se říká: No policajt, no problém, ale tam má člověk alespoň pocit, že není hlavní činnost policajta udělovat pokuty, ale především chránit. U nás stále platí: Pokutovat a občas pomáhat a chránit. Koho chránit? no přece podle rozkazu nadřízených, třeba i zloděje a korupčníky.
0 Nominace Nahlásit |
cukrar: ta věta tam opravdu není, jen jsem si to dovodil: kdo by měl zájem v případě sebevraždy předložit tělo k pitvě bez srdce? Tato skutečnost je v článku uvedena. A že matka o souvislostech pravděpodobné vraždy ví víc, než ti policejní „odborníci“, o tom jsem přesvědčen. Navíc je podezřelé s jakou rychlostí se ti „ochránci“ snažili záležitost sprovodit ze světa. Někdo se velmi a velmi snažil ocenit naši zkorumpovanou policii.