V souvislosti s událostmi posledních dní jsem změnil názor. Vir se začal šířit nekontrolovaně. Chaotická, neodborná policejní opatření jsou neúčinná. Jak se ukazuje, obranou bude imunita, promořenost a očkování. Nechám se očkovat co nejdřív, jak na mě příjde řada. Možné nežádoucí účinky vakcíny jsou menší, než následky virózy, kterou nejspíš neočkovaný bude muset projít.
0 Nominace Nahlásit |
… zatím nemám potřebu se očkovat, přestože ostatním to dle situace i doporučuju …
0 Nominace Nahlásit |
Ano, nechám a Sputnikem V, protože je určitě skvělý jak byl kalašnikov.✌
3Kdo udělil odpovědi palec? GM, paul1, Mc Merkurion
před 1338 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já ano, neposlouchám a nečtu debilní komentáře neumětelů, kteří ani neví o čem mluví. Očkuje celý svět. Dám na odborné studie a následné schválení autoritami.
0 Nominace Nahlásit |
V mém případě je očkování tzv. záležitostí „s křížkem po
funuse“, už mám Covid za sebou. (bezpříznakový průběh nemoci)
Z doposud zveřejněných údajů plyne, že šance znovuonemocnění je velmi
nízká a i když k němu dojde, tak průběh je výrazně mírnější.
Nemám důvěru ohledně DLOUHODOBÝCH účinků vakcíny, nepřihlížím moc
ke kryptokonspiračním spekulacím, na druhou stranu život mě naučil, že
lidská hamižnost spolu s BLBOSTÍ [omylem] se blíží limitně
k nekonečnu, tudíž necítím z těhle důvodů nutnost riskovat.
Na druhou stranu mám určitý respekt k těm, kteří se očkovat nechají. Venkoncem i když nejde (tedy se to tvrdí, pravdu pochopitelně neznám, ale jsem ochoten tomu věřit, ZKRÁTKA TOMU DOSTATEČNĚ NEROZUMÍM) o přímou genetickou manipulaci s jadernou DNA, tak přesto je potřeba vyzkoušet biotechnologii mRNA v širším měřítku na lidech. Tudíž jsou to podle mně PRŮKOPNÍCI, klobouk dolů. :)
0 Nominace Nahlásit |
Otázka už tu byla. Názor mám pořád stejný – nechám se naočkovat, hned jak to půjde (vzhledem k mému věku a nechopnosti současné vlády to bohužel brzy nebude).
0 Nominace Nahlásit |
Lidé tutoho „portálu“ volat: Vi nebít blbí, vi neočkovat! (;
A teď osobní názor: jestli chceš riskovat život a podpořit podvodníky, tak si ji píchni. Jestli chceš riskovat kovid a podvodníky nepodporovat, tak si ji nepíchej. Jak prosté.
0 Nominace Nahlásit |
CHTĚJÍ DO NÁS DOSTAT ČIPI!!!! NEVĚŘTE JIM JE TO OD GEJTSE A SOROSE!!!!!!
0
před 1338 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Gus Fring správně a ještě nás práškují rovněž jsou ještě jeskynˇky které to tam vypouští jeden názor moudré celebrity a druhý političky.
Jo a ještě drobné doplnění mezi námi z tutoho portála: kovida budeš riskovat, i když si tu věc píchneš, ať už obsahuje cokoli. (;
Zjentek:Správně. Proto očkovaní lidé nikam nesmí, ani když prodělali covid předtím. Je to jako s kuřáky e-cigaret: žádné výhody. Jsou ve stejné škatulce „Kuřáci“.
Tak v prvé řadě bych očkovaný nikam nechodil, pokud mám rozum, protože NIKDO NEVÍ:
A denně se to mění. To právě proto, že NE-VÍ-ME. Přesto očkování již existuje. Hmm, zajímavé. (;
Očkovaní lidé, apeluji na vás, tvl posaďte si na krky hlavy, ať vám do nich nenaprší! (;
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |