pohřbýt
Záleží jen na tvém přístupu, možné je cokoliv. Moje dcera jej pohřbila na zahradě, já to také tak se zvířaty dělával.
0 Nominace Nahlásit |
vyhodit do odpadu
Doplňuji:
Mně vždy když umřel křeček,tak mi mamka řekla že ho mám vyhodit do
odpadu.Ale možnost ho pohřbít je také vhodná
Upravil/a: Kapicka
0
před 4293 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pohřbýt
Doplňuji:
Já jsem svého křečíka pohřbila. Udělej to taky bude to tak
nejlepší.
Upravil/a: Bessie
0
před 4292 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, ono je to krematorium zvířat taky v Plzni i v Budějovicích. Myslím, že je dostupné docela dosti lidem :)
Hele, ono do Prahy není daleko, ale kdo je z Ústí nebo to má do Ústí blíž, tak je to jistě pohodlné.
Já bych jen chtěla říct, že oni mají v republice víc poboček. Takže si stačí najít tu, která je vám nejblíž. Krom Prahy a Ústí, jsou i v Budějovicích a v Plzni.
Aha, tak to je super. Já jsem ani nevěděla, že mají víc poboček :) To je senzační… Ta služba je skvělá, takže je perfektní, že je dostupná tolika lidem.
Taky jsme s nimi jednali a nechali u nich zpopelnit naši kočičku. A jsem moc ráda, že tady ta možnost je. Jsou perfektní, velmi lidský přístup, ale zároveň profíci a upomínkové předměty super.
Koukala jsem se na kremacezviratusti.cz a ty upomínkové předměty mají moc hezké. Co sis nechala udělat?
Ahoj, v ústí je to kremacezviratusti. Koukni se na ně, oni mají na webu vše moc hezky popsané.
Ahoj, podívej se na kremacezviratusti.cz. To je přesně ono :) Jak říkám, my jsme u nich byli a spokojenost.
No, co jsem se tak dívala, tak by to měla být tat služba kremacezviratusti :) Znáš ji nebo se chystáš je oslovit?
Tohle, přesně tohle by mě taky zajímalo. Zrovna tuhle smutnou událost taky řešíme a to krematorium mi přijde jako vhodný způsob posledního rozloučení.