Vůbec, ale vůbec nemám žádný nápad ani nikdo z mé rodiny 🙂 Co
budete vařit vy?
Doplňuji:
Já jsem právě nemocná, tak nemůžeme do restaurace. Budu ráda, když se
budu cítit na to jít k volbam 🙂 Chceme jít hned po obědě, takže něco
lehkého. Asi zase udělám kuřecí řízky s bramborem, ale ty
máme furt.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas před 5274 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já jsem tu nedávno psala,co budu vařit,až do neděle,tak tím Vás znova zatěžovat nebudu. Ale když nikdo nemá žádný nápad,tak prostě nevařte.....třeba si zajděte na oběd do restaurace,ať si dá každý podle své chuti.
Nebo si z toho kuřecího udělejte nějakou čínu,nebo něco na ten způsob. Nebo co je fakt moc dobrý,naklepete maso,okořeníte,hodíte na pánev,pak vyndáte,pak do té pánve dáte papriku,rajče,kečup,nakonec nastrouhaný sýr. Maso na alobal,popatlat zeleninovou směsí,zabalit,(pořádně) a dáte na chvíli zapéct…každý kousek zvlášť…
0 Nominace Nahlásit |
Ze včerejška mám ještě v ledničce Flamendr a šopský salát tak kdo bude chtít tak si ho dnes s bramborama může dát, jinak budu dělat Smažený květák s bramborama.
0 Nominace Nahlásit |
Když si nevím rady,tak jsou to špagety.Osmahnu cibulku,salámu,přidám protlak,nakonec kečup a dochutím trochu cukrem,sůl,oregáno,bazalku.Docela dobrý a rychlí.
0 Nominace Nahlásit |
jste-li nemocná, tak vyhrabejte, příp. rozmrazte zbytky. Vaření po Vás v tomto stavu přece nemůžou chtít…
0 Nominace Nahlásit |
roxy 52 – vypadáš fakt mladě 🙂.
Já dělám špagáty s osmahnutým mletým masem, tuk je už v mase, přidám
osmaženou cibulku – někdy, pak plechovku ďábelských toustů, už
nemusím kořenit, do toho šoupnu kečup, aby bylo více omáčky a finish –
posypu strouh.sýrem.
Rychlé, jedlé 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ja jsem se rozhodl,že když jsou ty volby tak bramborový salát a řízek.Dnes bez polévky.
0 Nominace Nahlásit |
chleba se sádlem a cibulí.
je to zdravé,chutné a rychlé.
a líbat se pak můžete jen mezi sebou
0
před 5273 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ja se pridavam az o trochu pozdeji – busy weekend.
Prave varim kureci polevku,bramborovu salat je uz v lednicce a take
chlebicky,dale mam nachystane maso – veprove a rybu na smazeni na zitrek,dnes
jen obalit a rovnez rybicku dnes navecer na gril,uz se tesim.
K tomu „Plzen nebo Staropramen,ci Czechvar a Corona extra“.I Vam preji
dobrou chut po volbach.
0
před 5273 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdo ještě nezkusil, moooc doporučuji konfitované maso. Opravdu, když se povede, je naprosto výborné. Zajímavý článek o něm se dá nalézt zde :) https://reklama.denik.cz/reklama/vyzkouseli-jste-uz-konfitovane-maso-20181128.html
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |