Doplňuji:
DĚKUJI! ..vyčerpávající.. jen mě děsí, že je to snad vrozené.. je
smutné narodit se jako BLB ☹ …
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? vagra, sabik11, hanulka11, tom004, dědapetr, arygnoc před 4887 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Rýpe ten, co je nespokojený sám se sebou a se svým životem. Lidé šťastní a sebevědomí to nedělají.
0 Nominace Nahlásit |
Takový člověk si pravděpodobně myslí, že všechno zná nejlíp, spoustu toho (podle svého názoru) dokázal a potřebuje svou „nadřazenost“ tímto rýpáním sdělovat druhým. Jenže nechápe, že ne každý by chtěl za každou cenu dosáhnout stejného „úspěchu“, jako on sám.
K „rýpání“ může člověka vést třeba i potřeba druhého změnit, udělat to pro jeho dobro. Ale zase – ne každému to musí vyhovovat, někomu prostě vyhovuje stávající stav a není zvědavý na moudra druhých.
V neposlední řadě může mít „rýpající“ nějaký vlastní problém/mindrák, který zakrývá tím, že upozorňuje na chyby druhých.
Jinak nejsem psycholog, takže toto vše je jen můj osobní neodborný názor :)
0 Nominace Nahlásit |
Ti co rýpou do druhých jsou u sebe s něčím nespokojeni a protože to mají ti druzí proto rýpou je to taková malá závist mě osobně se tato povaha hnusí a raději takové lidi přehlížím a nebavím se s nima.
0 Nominace Nahlásit |
On je rozdíl rýpat zle a rýpat přátelsky a jakoby hravě. Já jsem
rypák děsnej, ale myslím, že jen v tom dobromyslným kontextu (jasně, že
občas ujedu, ale to je ve vzteku a to pak někdy něco tlachne každej).
Šťourám proto, že mě to baví… ale i proto, že doufám, že se tomu
usměje i porýpnutá strana. A ono většinou jo – pochopí, že to
nemyslím zle.
Každopádně to ale pramení hlavně z povahy.
Průšvih je v tom, že na netu se hrozně blbě poznává, jak to člověk
myslel, a příjemce to může pochopit nesprávně. Pak si vezmete osobně
něco , u čeho se autor usmíval a myslel to spíš kamarádsky…
0 Nominace Nahlásit |
Co vede lidi k tomu aby si ryply do druhého,dělaj to ze zašti,dělá jim to dobře,je to forma nemoci,mají potřebu si rypnout,kdyby se to obrátilo proti ním tak to těžko rozchází.
Zdroj: žolík
0 Nominace Nahlásit |
myslím, že je to osobní nespokojeností, pokud je člověk v pohodě myslím, že by ho takové věci ani nenapadly
0 Nominace Nahlásit |
to je vrozené.
jako u mne.
a co?
;)
já to mám i v profilu.
(berete to vážně? tak to neberte vážně, to ty rejpaly nejvíc
štve)
Doplňuji:
dal bych palečky, nemůžu.
Upravil/a: arygnoc
0 Nominace Nahlásit |
Já moc ušťáraných lidí neznám,ale ta co ji znám vydá za deset takových jedinců.Nevím jestli si tak léčí nějaký mindrák,nebo to má v povaze,ale pokaždé když si trochu čichne k pití,tak má potřebu řešit malichernosti a nesmysly a samozřejmě rýpat do druhých.Jinak je to skoro hodná baba,která by se rozdala,kdyby na to přišlo,ale nesmí se napít,takže bych řekla,že u někoho může být spouštěcím mechanismem právě ten alkohol.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |