Náhle se mi na displeji objevil popisovaný symbol, jehož číslo se mění s každým zapnutím. Zatím jsem nepřišel na to v jaké souvislosti. Nikdy jsem se s tím nesetkal. Jedná se o nový model telefonu HUAWEI Y7 2019.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? GM před 2051 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Krokoměr.
U stock ROM Samsungu bych věděl líp, ale tvoji značku dělám minimálně… Je to nějaká „health“ aplikace, která běží na pozadí systému. Asi jsi ji zapnul sám, i když třeba nevědomě.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Carlos1 Nahlásit |
Kolik jsi udělal kroků za den?
… no, slabota, chce to aspoň 10.000 kroků/den 😉
0 Nominace Nahlásit |
Asi fakt jde o krokoměr. Spíš mi přijde divné, kde se takový snímek dá pořídit 11. dubna ve 20:11…
0 Nominace Nahlásit |
To je symbol že pravděpodobně brzy vkročí čínští mužíci na 100% do Evropy a pokusí se vládnout s rudo.tržno-kapitalistickou metodou, Evropani zatím zápasí s imigranty, ale hlavní příliv ovládnutí je z Číny
0
před 2051 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zatím si s mobilem „hraji“ a zjišťuji, co umí. Všichni jste měli pravdu, že se jedná o krokoměr. Až na Kryšpína, který je „Žertýř a vína pitel“. Asi nemá ty Číňany rád.Tento krokoměr je součástí apky Zdraví, která je dárkem od firmy Huawei. Dala by se funkcemi přirovnat k chytrým hodinkám. Pro mně nemá význam, tak ji asi zablokuji. Co mně, ale potěšilo, našel jsem v navigační liště dlaždici , kterou na jedno kliknutí můžu udělat snímek obrazovky a nemusím složitě mačkat dvě tlačítka, což se vždy nemusí povést.
Je to tak. Klasický snímek obrazovky. Tlačítko zapínání + tlačítko snížení hlasitosti. Také mně napadl krokoměr, až na to, že takovou aplikaci tam nemám. Alespoň o ní nevím.
Na novějším samsungu jsem to měl „od přírody“ ale nevím jestli to mělo i nějaké info na zamčené obrazovce… brzo jsem to zrušil