Tahle otázka je spíše na lidi co četli Harryho Pottera, nebo viděli obálku knihy Harry Potter a prokleté dítě. Dost by mě zajímalo co symbol (nebo jak to mám nazvat) znamená. Myslím, že ty křídla mají co dočinění s Auguronem (irským fénixem, zvíře z Harryho Pottera) Budu ráda za jakoukoliv poznámku, radu, nebo tip kde hledat dál a pokud vám moje otázka přijde trapná, nebo tak něco, ale nijak mi nejste schopní poradit tak radši mlčte. Díky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Rose Evansov
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1518 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Mohla jste vložil fotografiii knihy, Al i tak jsem si ji našla. protože mně význam zajímal, objevila jsem jej v anglickém zdríji.
„Co znamená přebal Cursed Child?“
https://scifi.stackexchange.com/questions/137590/what-does-the-cover-art-of-cursed-child-mean
Křídla a hnízdo jsou Augureyho , tvora, s nímž jedna z hlavních postav (Delphini Diggory) cítí velkou spřízněnost, dokonce až do té míry, že používá jméno jako své alter ego a má tetování křídel na zadní částí krku.
Další vysvětlení
Samotné „ zajímavé okřídlené hnízdo “ má uvnitř mladého chlapce, pravděpodobně Harryho syna Albuse (podle zrzavých vlasů a smutného výrazu). Chlapec je uvězněný v hnízdě Augureyho, protože Albus je součástí machinací Delphiniho. Albus se zoufale snaží opustit hnízdo své slavné rodiny = metafora.
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Rose Evansov Nahlásit |
Tento znak tu nikde nevidím.
Pokud nejsi schopná položit otázku tak, aby se na ní dalo smysluplně odpovědět, tak radši mlč. Díky.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |