turnus – pravidelně se opakující pořadí určité činnosti
turnusové služby- zaměstnanci se střídají pravidelně služby –
pracuje na turnusy (například krátký a dlouhý týden)
Doplňuji:
Teď se dívám, že otázka a odpověď už tu padla,takže přidávám
odkaz: http://www.odpovedi.cz/otazky/co-to-jsou-turnusove-sluzby
Známý pracuje například jeden týden ranní, další týden odpolední, třetí týden noční a pořád dokola; další týden a týden volno; jeden den a dva dny volné – je to různé.
Upravil/a: 1popelka1
0 Nominace Nahlásit |
Turnusové služby znamenají že jeden týden pracujete 3 dny a další týden 5 dní
0
před 5212 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Turnusové služby jsou smněny třeba 2 dni 12 hodinová smněna raní 2 dni noční 2 dni volno.
0
před 5209 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky nehádejte se:-), poslední dobou je na Odpovědích výměna názorů
moc ostrá:-).
Panenka prostě uvedla konkrétní příklad – ale měla to tedy uvést a
nebo neodpovídat, když už odpověď padla.
Omlouvám se,ale nepřijde mi to normální,tolikrát se to tu probralo,že je zbytečné odpovídat,když odpověď padla,ke všemu odpověď panenky byla nepřesná a neúplná.
To je právě jeden z důvodů,proč jsem přestala na odpovědi chodit,koukám,že se nic nezměnilo. Prostě se tu nebudou dodržovat pravidla a nebudou. Je to tu jak v pomocný škole.
A výměnu názorů ohledně „diskuzních kroužků“ jste zaregistrovala??? Nejspíš nás odejde brzo více a z odpovědí se stane chatovací server…
Jinak souhlasím s tím, co píšete,je zbytečné odpovídat na již odpovězenou otázku, a pokud už – tak ji Panenka měla jinak zformulovat.
Mě třeba vždycky dostane, jak jeden odpoví a další- souhlasím s první odpovědí, nebo ano první odpověď je správně – a ještě za tohle dostanou body…
Přesně tak to cítím já. Je mi líto,jak odpovědi dopadly. Sem tam nahlédnu,tak jsem si všimla,že to tu vře,ale je pravda,že jediné k čemu to je,že uživatelé kteří uměli a dokázali odpovědět sem přestanou chodit. Já jsem sem v poslední době občas nakoukla,snažila jsem se odpovědět v diskuzi,jelikož nepotřebuji a ani nechci body,ale mám dojem,že do těch diskuzí se málokdy někdo koukne. No a přitom právě proto je provozovatel založil a zviditelnil,aby měli uživatelé kde spolu diskutovat. Nevím proč nestačí třeba napsat otázku typu,je tu např. ten a ten a ti kdo si chtějí zadiskutovat si můžou klidně pokecat v diskuzi a nenahrabávat si body za to jaké je počasí. Uznávám,že to není na škodu,ale poslední dobou se s podobnýma otázkama roztrhl pytel. Už je jich víc,než těch skutečně zajímavých a důležitých. Dopadne to tak, jak píšete,nezůstane nikdo,kdo by odpovídal na odborné otázky. Je to škoda.
Kropítko, přišla jste v pravý čas. Včera jsem na Vás vzpomínala v diskuzi. Já také pomalu končím.
Uf,uf jen jsem nakoukla,nic se nezměnilo,vše při starém,ba ještě horší. Nebaví mě to,to se radši seberu a půjdu si diskutovat do hospody s vejpitkama.
Jo a jen tak pro zasmání,pamatujete,když nějaký uživatel přišel s tím,že by jsme si pořídili odznaky a nosili je,aby jsme se mezi sebou poznali? Jasně že to byla hloupost,ale tehdy bych se za ten odznak nestyděla,dnes už ano.
Vždyť píšu,že to tak může být,já jsem tak neděla chvíli,ale téměř celý život,ale být to tak nemusí. Měla jste to uvést jako příklad.
Přečtěte si prosím znovu pozorně můj příspěvek,děkuji.