Jaká látka to dělá a proč? Co to bílé vlastně je?
Doplňuji:
Není to žádná velká vrstva, vypadá to spíš jako taková pěna… Med
používám domácí, pasterovaný.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Houslovyklic
Zajímavá 0 před 3629 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můře to být ovlivněno i složením medu. V některých medech bývá
zbytkový pyl. Take to může být začínajícím kvašením medu. Používám
kvalitní domácí med a nis podobného se mi nikdy nestalo.
Doplňuji:
Možná by to mohlo být způsobeno i tou pasterizací. Důležité je, že
určitě nehrozí žádné zdravotní problémy.
Upravil/a: Drap
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, dnb, Houslovyklic
před 3629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Agneta, jak můžeš dávat do čaje cukr. To je barbarství, tam patří
přírodní ovocné šťávy!
K otázce: Není to jedovaté.
2Kdo udělil odpovědi palec? dnb, Houslovyklic
před 3629 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak můžeš dávat do čaje med? Kromě cukru do čaje nic jiného nepatří.
Med je vynikající přírodní produkt a přidáním do čaje (teplejšího
jak 42°C) ho
zničíš. Nejzdravější jsou v medu speciální enzymy, a med musí být
stáčen za studena. Někteří „medaři-obchodníci“ ho stáčejí za
ohřevu, aby byl pěkně tekutý při plnění…na takové pozor ! :D
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |