Jaký máte vztah k horoskopům? Věříte tomu, co máte napsáno v horoskopu? Potvrzuje se vám pravidelně to, co máte napsané v horoskopu? Ptám se jen protože si z jedné strany říkám že je to občas zajímavé, co se píše v horoskopu a z druhé strany si říkám, jaká je to vlastně tak trochu hloupost.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Elk, bolak, briketka10 před 2940 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
jiná odpověď
Je to jen zábavné čtení pro někoho, kdo je rád čte a věří jim :))
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Beru to jen jako lidovou zábavu. Nejvíc mě pobavilo, že horoskopy se sestavují podle starých definicí zvířetníku, které už dávno neplatí. Stejná zábava je i se snáři: podle jednoho výkladu konkrétního snu se mám chystat na období štěstí, podle jiného snáře jsem varován před smrtí a neštěstím. 🙂
Upravil/a: Kepler
4Kdo udělil odpovědi palec? Elk, redy, briketka10, talka
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Je to jen tak pro zábavu. Teorie založená na tom, že na můj osud má vliv to, v jaké poloze byla Země vůči stovky světelných let vzdáleným objektům v momentě, kdy jsem opustil tělo matky mi nepřipadá moc pravděpodobná.
4Kdo udělil odpovědi palec? Elk, annas, redy, briketka10
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Já znám způsob jak ověřit, jestli na horoskopech něco je nebo není. Zatím můžu jen těžko odpovědět, PŽE:
tak už z toho důvodu cejtím v tomhle určitej rozpor 🙂
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, briketka10, John Wick
před 2939 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Ať si přečtu jakékoli znamení, vždy se to na mě hodí, takže raději to nečtu. Ztráta času.
Upravil/a: Elk
3Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10, annas
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Nevěřím horoskopům, věřím proroctví Ježíše Krista. Bůh Jehova ve starověku dokonce zakazoval, aby lidé věštili, protože to je spojeno se spiritualitou a démony, kteří nás chtějí obelhat. Bůh je láska a vše, co je pro nás dobré nám nechal zapsat do Bible. 🙂
Upravil/a: luckykubrt
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Lamalam, annas
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Takhle otázka tu padla hodněkrát,nevěřím.
http://www.odpovedi.cz/search?q=horoskopy
Upravil/a: anonym
2Kdo udělil odpovědi palec? Klaproth, briketka10
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
… dost si cenim života, takže nemrhám svým časem na blbosti …
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Nečtu, nevěřím.
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Nevěřím, protože je sám píšu. 😁 Teda psal jsem. A znovu bych do toho nešel, ta buzerace ze strany zaměstnavatele za těch pár korun výdělku nestála.
Upravil/a: Pumprleek
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Pravda, že si je občas s kolegy přečteme, ale nevěřím jim. Jsou dobré tak pro pobavení. Vzhledem k tomu, že se v 99 % mýlí, obden mi slibují setkání s životní láskou a pořád nic nepřišlo :D (tedy představa, že už tu lásku mám a každý další týden potkám novou je na hlavu :D ), tak se to nedá brát vážně.
Upravil/a: eleonnore
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jiná odpověď
Nevěřím horoskopům, proto nečtu žádné horoskopy.
Upravil/a: ivzez
před 2940 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
Horoskopy nemám ráda, stejně jako všechny ostatní druhy věštění a podobné věci, okultismus… Pokud si to někdo vymýšlí, jak tady někteří přispěvatelé psali, tak je to podvod a nejspíš tím někoho obírá o peníze, ale ještě to není to nejhorší. Pokud ale někdo opravdu věští, tak pravděpodobně je, ať už vědomě nebo nevědomě, napojený na Satana. A to potom může být pěkně nebezpečné – jak pro toho věštce, tak pro ty, kdo to čtou a věří tomu. Ostatně k čemu to člověku je, znát svojí budoucnost? Já jsem ráda, že ji neznám, aspoň můžu být překvapená 😉
Upravil/a: anonym
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, luckykubrt
před 2937 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2937 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřím horoskopům
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2930 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Věřím horoskopům
Ono ne každý horoskop je kvalitní. Někde si je vyloženě vymýšlejí a někde používají velmi kvalitní horoskopy, které jsou roky vysledované a opírají se i o konstelace a osobnost daného znamení. Úplně nejlepší zkušeností je zajistit si výklad od zkušené astroložky. Mě se osvědčil web http://ctuhoroskopy.cz/ kde jsou i důležité informace o astrologii.
0
před 2843 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně tomu nikdy nevěřím, ale jednou za uherský rok si to ze zajímavosti přečtu, tvrzení je z velké části pravdivé, jenže pokud se podívám na jakékoliv jiné znamení, tak zase tam část tvrzení platí i pro mě…
Je to tak hezky poskládané,že to uspokojí skoro každého,ale jsou to jen
písmenka.
Vše je pouze vymyšlené jako každá víra.
Drap | 1485 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |