Doporučila bych ladyes gym na palackého. Na zpevnění postavy je dobrýbuď power plate nebo klasické posilování. Oboje tam nabízí. Dělají tam vyškolený trenérky tak případně poradí.
0
před 4100 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chodím sem www.zone4you.cz Je to fitness club. Doporučuju.
Vím, že baby si chválí spining nebo pilate..
0
před 4099 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak jako bob chodím do zone4you, já teda členkou zatím ještě nejsem, ale uvažuji nad tím, chodím jednou za čas na to pilates a je to fajn odpočinek :)
0
před 4047 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Chodím do zone4you v Kr. Poli na aktivity body and mind, je tam power joga, pilates a další různá cvičení, které by se mohla líbit asi tobě, já chodím na body balance a můžu jen doporučit
0
před 3738 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já chodím do fitka a mám teď zaplacený měsíc s kondičním trenérem a určitě bych to doporučila, protože se učím, jak správně cvičit a pak budu moci chodit i do posilovny sama :) a navíc, když tě učí nabušený chlap, je to sama o sobě velká motivace, snažit se, co můžeš :)
0
před 3490 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud by byl zájem, měním bydliště a daruji členství v centru zone 4 you. Jedná se o vstupní poplatek, můj nástupce by pak už hradil jen měsíční vstupy, jejichž výše se odvíjí od zvoleného programu. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na mailu alena.zach@seznam.cz
0
před 3314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Cauky všem :) V Brně doporučuji uplne skvělé cvičeí Body express – http://www.bodyexpress.cz/ Já docházím do MPaláce, ale jsou i jinde :) Stačí si vybrat :) Skvělé 20 minutové cvičení, na které se dochází jednou týdně :) Je to cvičení, díky kterému do vás proudí slabé lelektrické impulsy, které zapojí všechny svalyv těle.
Ty prakticky hned. Hlavně co se týká držení těla, to teda byly výsledky vidět už po několika málo návštěvách.
Ještě bych se ráda zeptala, jestli jste s nimi byl už někdo na nějaké projížďce, kterou pořádají? Viděla jsem už něco o jedné na kolech a teď na konci května bude projížďka na kolečkáčích :)
Ahoj, byla jsem s nimi na tom kole asi před 2 měsíci a bylo to super, na kolečkových bruslích neumím, takže to pro mě bylo pasé, ale teď na červen se chystají zase kola, takže to určitě pojedu zase
Vidím, že tu píšete o zone4you, vyzkoušeli jste už tu jejich tréninkovou skupinu Pot a krev? Popis mě hodně zaujal a rád bych věděl, jestli je to skutečně tak a případné zkušenosti.
osmanek – děkuji za doporučení, do fitka už chodím, chodím hlavně běhat na pás a tak a nad kondičákem uvažuji, vidím, jak tam cvičívají s ostatními a nebylo by na škodu naučit se, jak se správně cvičí…
kamensky – jak to tam máš? Jsi členem nebo sis jen zaplatil ty lekce, o kterých jsi tu psal?
MarkettB – už jsi tam byla?
Děkuju za tipy, koukám, že zone4you bude asi dobré fitko, když jste se tu na tom shodli 3 ze 4 :)
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |