U Meteoru je to např. více než třetina vysílacího času celého pořadu. Mně to tedy velmi ztěžuje udržet pozornost. Reklamy se snažím vypínat, ale ta kulisa hlavně vadí u normálních mluvených pořadů. Lze nějakému režiserovi podat stížnost ?
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita, talka, rouzi před 2969 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano vadí v TV i ve filmech, kolikrát přes hudbu není vůbec rozumět co se říká a nebo mají filmy mluvené slovo potichu a hudbu strašně nahlas, takže musím sedět s ovladačem v ruce a pokaždé když se něco říká musím přidávat hlasitost a zase naopak u hudby ztišovat. Někde asi v dabingu bude chyba.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, rouzi, jono.jonovo
před 2969 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano zvláště v reklamách je to nepříjemné. Touto problematikou se i jiný zabývají, mimo jiné zde:
https://www.youtube.com/watch?v=2ajUewCO6zQ
… v čase 21:40
0 Nominace Nahlásit |
…bohužel, za pravdu ti dát nemohu, jelikož tv nevlastním a rádio poslouchám Beat, a tam je to v cajku…
1Kdo udělil odpovědi palec? jono.jonovo
před 2969 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Problém je v tom, že do bloku reklám sa vkladajú hlavne rôznych
produkcií s rôznou technickou kvalitou. TV pracovníci ale nesmú zasahovať
priamo do reklamy a upravovať ich.
Prirodzene podobné je to aj vo filmoch a rôznych programoch.
Upravil/a: led
0
před 2969 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdyby jen to, horší jsou nečitelné/znehodnocené/nepodsvícené titulky, a to: pokud je barva titulku stejná s obrazem, je NEČITELNÁ (bílá písmena na bílém pozadí, černá na černém …). Titulky podsvicuje jedině TVNoe (rovněž začátky pořadů mají přesné snad na vteřinu).
0
před 2969 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
…Cenobita, odkaz vede na nějakýho Beana, že se mi nelíbíje věc jedna, horší je, že to video má něco málo přes sedm minut, takže jsem to tam nenašel…
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |