Dvouletý pes je „puberťák“,je to to samé,jako děti.Zkouší co může a co nesmí a chce postavení ve smečce.Podle toho se k němu chovejte
0 Nominace Nahlásit |
já si myslím,že určitě.my máme 5 letého křížence z útulku a taky jsem si ho vychovala=)
0 Nominace Nahlásit |
dá se vychovat, ale u dvouletého psa je to běh na dlouhou trať. Dosahnout toho lze pouze pravidelným a důsledným výcvikem
0 Nominace Nahlásit |
Dal by se ještě vychovat,ale bude to už na delší dobu. Například by vám mohl pomoct speciální cvičitel ;)
0 Nominace Nahlásit |
Zcela jistě se dá vychovat i dvouletý, ale dá to práci.
Ta se ale vždy vyplatí.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, určitě to půjde, ale budete muset být trochu přísnější než na štěně… ale záleží hlavně na povaze a rase psa
0 Nominace Nahlásit |
Určitě! Záleží jen na vaší trpělivosti, nejlepší bude třeba začít navštěvovat nějaký cvičák. Přísloví, že starého psa novým kouskům nenaučíš, určitě nepatří mezi ty nejpravdivější. Je sice pravda, že od štěněčího věku by to šla snáž, ovšem nemožné to není ani náhodou! :)
0 Nominace Nahlásit |
Souhlasím se Stáňou a Juia. Nevidím důvod, proč by se nedal vycvičit
dvouletý pes.
Záleží jen Vás, jak se mu budete věnovat a trénovat.
0
před 5001 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dvouletý pes se určitě vychovat dá. Můj pes je vycvičený, pravidelně chodím na cvičák stále, super. Občas stejně uteče za fenou 🙂zase se vrátí… není to správné, ale stane se. Je to pes, přeskočí plot, nic nepomohlo. Vím, že je to špatné, ale je to jeho jediná neřest.
Zdroj: www.vorisci-room.estranky.cz/stranka/co-delat_kdyz-se-pes-toula
0
před 4991 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek