No, třeba třtinový cukr od himálajské soli dozajista! 😎👌
Jako míníš-li kamennou sůl, jemně mletou, a cukr, tak cukr tvoří trošičku jiné krystalky, má i jiný lesk. Ale netvrdím, že bílou sůl & bílý cukr, podobné hrubosti, od sebe poznáš na 100% pohledem a nebudeš mít slaný Kaffee! 😅
0 Nominace Nahlásit |
Dá se poznat dle tvaru zrnek a když dáš sůl do plamene, tak sodík barví žlutě.
0 Nominace Nahlásit |
Ještě jsem zapomněl: (hnědý) třtinový cukr poznáš od (růžové) himálajské soli dozajista, pokud nejsi slepec, barvoslepý, mychala 🤪 schyzofrenije, nebo jiný, certifikovaný, pacient s hlavou, co má bludy. 👌🤣
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |