Zelená a červená paprika, pórek, sterilovaný hrášek a kukuřice, hlíva, uzené fazole… Ještě jsem to nezkoušel, tak ať z těch ingrediencí nakonec nejsou exgredience! Co byste ubrali a co přidali?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 1148 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Stojí to za vyzkoušení. Špatné to jistě nebude. Možná bych místo hlívy dal žampiony a místo fazolí, zelené fazolky (lusky). A doladit se to dá kořením podle chuti.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kepler, Rokio, aliendrone
před 1148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samozřejmě, jen chuť bude jiná. K vynikající chuti jde v takovémto složení dokončit už jen vhodným kořením podle chuti. Pokud přidáš nějaké bylinky, určitě tomu neuškodíš.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Kepler, aliendrone
před 1148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Úplně to vidím… fazole, maso, kukuřice/může, ale nemusí být, žampiony, obě papriky, rajčatový protlak, něco ostrýho a máš mexické fazole nebo variaci na chilli con carne.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1147 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dalo ale lepší je to koleno spucovat jen tak s dijonskou hoščicí křenem a okurčičkou.
2Kdo udělil odpovědi palec? Kepler, aliendrone
před 1147 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?aliendrone Nahlásit |
No a není náhodou „kaťák“ původně zamýšlen právě pro tento druh
„plnohodnotného zužitkování surovin“?
Myslím, to jako „udělej jídlo z toho, co máš/ti zbylo z něčeho
jiného“?
Myslím, že by to mělo jít. Jde jen o to vychytat ty ingredience, především koření. Pokud to bude dost slané a ostré, tak tím „přerazíš“ případné jiné nedostatky, známá poučka masterchief-selfmademana (tedy MÁ)! ;) :D :D
Klidně uvařím „Čínu“ a místo požadované zeleniny dle receptury budu mít jen sprostou mražku „do polévky“ (a ty jistě VÍŠ, jaký je tahle směska v současnosti kentus). Přidám sojovou omáčku a VOILÁ – „čína“ je na světě, chápeš jak to myslím? ;) :D :D
A než se zeptáš – ANO, SEŽERU TO a dokonce si NĚKDY na tom i pochutnám. ;) :D
0 Nominace Nahlásit |
Dalo, ale by to bylo nepoživatelné, tedy nechutné i přesto, že tam jsou dobré ingredience. Zkus si udělat uzené koleno se svíčkovou.
0
před 1147 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zjentek>>> No twl – za tu dijonskou máš ode mne nominaci! Já ji také zbožňuji! Která je podle tebe BEST? Osobně preferuji Bornierku. :)
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |