ahoj, přemýšlím o dalších dírách do ucha, ted mám klasickou jednu v každém lalůčku, ale chtěla bych do lalůčku ještě dvě a třeba i do chrupavky. ale vůbec netušim co a jak, jestli si mám nechat udělat na obě uši to samé nebo jenom na jedno, co myslíte? jak se to dává, díky za rady jestli to je hodně nepříjemné a tak.
Zajímavá 0 před 3975 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
proti víc dírám do ucha nic nemám, ale bejt tebou to moc nepřeháním, kámoška jich měla snad šest v jednom uchu a nemohla přestat škytat, jak jí to dráždilo nějakej nervík :DDDDD
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsi opravdu SPORTOVNÍ ŽENA.....asi by se k Tobě nehodily.
Vážně – nedoporučuju, proč, už napsali ostatní.
Kdybych mohla vrátit čas,ty dvě navíc bych neměla,skončila jsem
u lékaře a mám jizvičku,jediný rozdíl je,že se psal rok 1982 a nikde
žádné informace o nervových zakončeních atd. Nikdy se nedozvím,jestli a
jak mě tahle móda poškodila na zdraví.
1Kdo udělil odpovědi palec? samicek333
před 3974 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe už nikam. Jizvu na břiše si přece taky neuděláš schválně pro nic .
0
před 3975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dle mého názoru to vypadá lépe když je to na jednom uchu , ale to je na vkusu každého, doporučuji poradit se s kosmetičkou nebo s někým kdo ti to bude dělat.
0
před 3975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No nepříjemné to není, aspoň pro mne ne, já si do ucha nenechám píchat. Jenom takové upozornění: Ušní boltec představuje velké množství nervových zakončení, masírováním ušních boltců, můžeme stimulovat různé orgány. Umístění na uchu odpovídá poloze dítěte před narozením a dá se to najít kdekoli. A to upozornění. Hlavně si dej pozor, aby to dělal odborník, aby Ti třeba nepoškodil tímto zrak nebo nějaký jiný orgán.
0
před 3975 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |