…druhou (nebo x-tou) dírku v uchu?
Doplňuji:
venkovan > ptal jsem se spíš žen
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 4520 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nevím, jestli je to považováno za piercing, ale já to považuji za ne uplně normální. V naší kultůře nebývalo zvykem mít propíchané tělo jak cedník.
2Kdo udělil odpovědi palec? david22, vlk samotař
před 4520 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já si myslím,že i už ta první dírka zavání tak trochu piercigem, to už se v dnešné době můžeš zeptat i mužů, mě se to líbí, svět se nám otevírá, každý si může vyzdobit tělo čím a jak chce, ale lepší se zeptat odborníků, protože právě ucho je na to dost choulostivé, stačí se splést jen o mm a už jsi na bodě,který zrovna žádné propichováí rád nemá,na to pozor,bývají toho i záněty,můj syn taky tak vymýšlel kde-co a teď se mu po propíchnutí doslovně dělají boule za ušima, teba měsíc je to dobrý a pak mu z toho začne vytékat hnis,musí si to čistit,desinfikovat,nausnici už z zcha dávo vyhodil a ty tukové bouličky se mu dělají pořád, dřív ne,teď se toho nemůže zbavit a dělali mu to ve zlatnictví nastřelováním,ale to bych už nedoporučovala, zajdi radši do nějakého studia,tam vědí, kam píchnout 🙂
0 Nominace Nahlásit |
mívala jsem v jednom uchu tři dírky, ale brzo se mi to přestalo líbit a nechala jsem ty dvě nadbytečný zarůst. Z technickýho hlediska fakt druhá dírka je to samý co první dírka.
0 Nominace Nahlásit |
Mne děali piersing přímo do vnitřních tkání (doktoři tomu říkají odběry pro biopsii) a měl jsem toho dost. Tak obdivuji každého, kdo si nechý nastřílet díry do jazyku, uší, nosu, apod.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4520 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jelikož už překlad samotného slovo piercing znamená propichování (jako
jeden z jeho významů), lze za jakoukoli uměle vytvořenou dírku na těle
pochopitelně považovat i nošení náušnic.
Skoro všechny dámy (pokud ti jde jen o ženy) tedy vlastně piercing už
mají. Jen ty dvě náušničky jsou přece jen taková zavedená klasika.
Osobně bych nikam dál nešla.
0 Nominace Nahlásit |
Spíš je to jen dalši dirka v uchu, když bude mit naušnice tak je to stejne jako by měla jen jednu dirku a kdyby si dala do ucha třeba nějakou kuličku nebo něco tak pak by to byl piercing.
0
před 4519 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, technicky vzato se i druhá dírka v uchu považuje za piercing, jelikož piercing je definován jako průnik kůže nebo chrupavky ozdobnou náušnicí, kroužkem, šperkem apod. Nicméně v běžné řeči se termín „piercing“ často používá pro označení jiných typů průniku kůže než klasické náušnice v uších.
Počet dírek v uších se může velmi lišit. Některé ženy mají pouze jednu dírku v každém uchu, zatímco jiné mohou mít více. Toto je velmi individuální a záleží na osobních preferencích.
0
před 373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |