Vlastní zkušenost nemám, ale nepodstoupila bych to. Proces je velmi
náročný, píchají se hormonální injekce, často ženy trpí výkyvy
nálad, není jim fyzicky dobře. Někdy po zákroku cítí bolest atp.
Jako žena bych to nebyla schopna provést. Vědomí, že někde na světě je
mé vajíčko a z něj nový člověk.. Nedala bych to. Navíc jsem zastáncem,
že proti přírodě by se jít nemělo.
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 414 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S tímto nemám žádné zkušenosti, jelikož jsem muž.
Darování vajíček je zcela v pořádku, pokud jsi zdravá. Vykonáš tím dobrý skutek.
0
před 414 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporucila bych, si napred zjistit informace u odbornika, a ne na
internetu.
Asi to nebude „jen tak“.
0
před 413 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem už 2× darovala vajíčka na této klinice www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek Pokud by Vás něco zajímalo, pište. Jinak klinika je skvělá, co se týče personálu, vybavení, prostě nemůžete vybrat lépe.
0
před 410 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Holky, o této klinice jsem už četla dobré recenze, taky o darování u nich přemýšlím. Mě jen zajímá, jestli ten samotný odběr vajíček bolí, napíšete?
0
před 409 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, za mě je darování vlastních vajíček je velmi ušlechtilý čin, který může opravdu změnit životy párů, které touží po dětech. Přesně z tohoto důvodu jsem byla darovat taky :) No, při výběru kliniky je důležité, aby klinika byla renomovaná, která má dobré hodnocení a zkušenosti s darováním vajíček. Já jsem tedy na zmíněné zlínské klinice. Byla jsem tam neskutečně spokojená :) Jejich program pro dárkyně je skvělý :) Personál super, milý, vstřícný a hlavně komunikativní. Vše vysvětlí :)
0
před 8 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moc díky za komentáře a doporučení na kliniku IVF Zlín – určitě kliniku kontaktuju a domluvím si konzultaci.
Nebolí nic, vše se dělá pod krátkou narkózou, takže se není čeho bát! Mě navíc zaplatili veškeré výlohy – teda peníze, o které jsem přišla, když jsem byla na klinice a k tomu jsem ještě dostala poukaz na wellness.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |