Avatar uživatele
kouhan

Dáváte někdo Pařížský(pochou­tkový)salát do mrazáku?? a jaký je potom,když se vytáhne??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4350 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
redy

hnusnej

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Děda Louda

Dokonce ještě hnusnější než původně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

zkus dát brambory samotný do mrazáku
a uvidíš, jak jsou rozblemtaný brrr :((

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bedy

Pařížský salát si občas děláme doma, ale nikdy by mě nenapadlo ho zamrazit. To pak nemůže být dobré.
A kupovanej? No ten bych si v životě nekoupil, protože je plnej různých zvýrazňovačů chutě (které jsou nebezpečné pro tělo) a další umělin. A největší perla je, že tam není pořádnej salám, ale pěkně hnusnej výrobní salám z různých skeletů plný zvýrazňovačů chutě, škrobů a dalšího.. no prostě hnus-

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Pařížský ani pochoutkový salát sice správně brambory obsahovat nesmí (ty jsou součástí vlašského salátu), ale to nic nemění na tom, že tato potravina do mrazáku nepatří. Ani když je domácí. Jestli máš navíc kupovaný úúáá…Zkus TOHLE dát do mrazáku a nejspíš ti to bouchne:-)
Pařížský salát:
http://www.che­mievjidle.cz/ma­jonezove-salaty/parizsky-salat-alima
Pochoutkový salát:
http://www.che­mievjidle.cz/ma­jonezove-salaty/pochoutkovy-salat-boneco

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
beer

Pochotkový salát z Alberta bych přímo spláchnul, škoda energie pro mrazák ))
Většina těchto salátů nestojí za nákup, raději si vyrobím sám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

ne rozhodně ho nekupuji a zkus přemrzlé brambory a majolku – to bude kašovitý odporný" pokrm"

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek