Dělával jsem to jednu dobu často ředit to šťávou. Je to výborné, ale vše se časem přepije/přejí, takže nyní už jen pivo bez příchuti. Možná to začnu časem zase ředit atd, protože se obyč piva přepiju.. :D
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, paul1, Kepler, aliendrone
před 1527 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne a neměl jsem koule to zkusit ani na Mazurských jezerech, kde to místní dělávají s oblibou. Spoluúčastník pánské jízdy to zkusil a dokonce si na to navykl tak, že laškoval s myšlenkou, že o to zkusí požádat v ČR… a to bydlím ve městě, kde se vaří jedno z nejhořčích českých piv (nedám na něj dopustit).
0 Nominace Nahlásit |
Tohle jsem dělal, než to začali ve velkém prodávat! Pak mě to už přestalo bavit, znechutili mně to. měl jsem to já blb prodávat já v době, kdy o tom společnost neměla ani páru, moje chyba.
3Kdo udělil odpovědi palec? paul1, Kepler, aliendrone
před 1526 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nedávám. Mně nechutná ani černé pivo (moc sladké), natož abych z něj dělal brčolu. Pořád ti to píši a ty ne a NE – zkus si koupit nejaké cidery > Frisco, Kingswood, Strongbow, Lišácké jablko – všechny jsou dobré. Já nejraději origo čistě jablečené, ale i některé příchutě jdou (po nich ale letí hlavně baby, kdepak na ně s pivem), záleží na vkusu/chutích. Ale BACHA! Zdá se to jako „šťávička“, ale je to ZABIJÁK (má to lihu jako dvanáctka)! Někde na zahrádce na sluníčku jich vychrupneš 5–6 ani nemrkneš a nohy ti už budou chodit kam chtějí samy… ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Nechci hodit šavli. Když ti pivo nechutná tak jak je, tak pij něco jiného.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |