dobry den mam dotaz jaky me ceka postih za zpravu pres facebok romce ty cerna hubo? pozdeji mi dala dve facky ja ji vyskubla vlasy a ona se nechala osetrit a dala to na policii a ted bude prestupkova komise resit toto dekuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3928 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak predevsim se v Cechach jmenuje Romka Cikanka, abychom si rozumeli, a to uz po staleti. A cernou hubu prece mela, ne ? Tak potud jste rekla jen pravdu. A to je jen vase vec, vas nazor, ktery vam nikdo nemuze brat. A to skubani vlasu a facky je vec jina. Tam musite mit svedky, jinak bude zle.
0 Nominace Nahlásit |
Nemohu si pomoct ale asi celý český národ je slepý, oslovujete je černými ae přitom nesjou..je přece veliký rozdíl mezi negroidní rasou a europoidní a pokud se nepletu tak romové jsou europoidní.
0 Nominace Nahlásit |
no pokud existuje spravedlnost a nemáte mít postih, tak by správně ona neměla k té komisi dojít (ani se doplazit). K tomu často stačí pokrývka hlavy do extrémních mrazů, kovová nebo dřevěná tyč (plastik je na prd) a časové období, kdy maj kamery špatné rozlišení (stmívání a tak)
0 Nominace Nahlásit |
Ty dvě facky s lékařským dobrozdáním Vás přijdou asi dost draho. Opět se potvrzuje zkušenost, že cikány je nejlepší držet si od těla na délku vidlí.
0 Nominace Nahlásit |
Přestupek proti občanskému soužití jak vyšitý. Pokuta do 20000 Kč.
Zdroj: http://business.center.cz/business/pravo/zakony/prestupky/cast2.aspx
0 Nominace Nahlásit |
no svedka mam svoji dceru ale predtim nez mi dala ty facky tak jsem ji odstrcila at mi jde z cesty ale ona to chce uhrat na rasismus
to neuhraje, ale to delaji radi, protoze maji cerne huby. Polaci nebo Madari by to urcite nedelali.