Ano, ale kinedryl / jiný lék proti nevolnosti tomu zabrání
Vadí mi dlouhé cesty autobusem. Auto mi nevadí.
0
před 4837 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jiná odpověď, napíšu, jaká
nikdy se mi nedělá špatně jen v jediném případě: když si čtu. to je pak zlé. ale už to vím takže si nečtu za jízdy…
0
před 4837 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen v určitém dopravním prostředku. (Letadlo, loď..)
Auto skoro nikdy (jen když se rychle přelítne přes horizont, tak mi skočí žaludek do hlavy, ale hned to přejde), autobus taky ne, vlak taky ne, letadlo už vůbec. Úplně dobře mi nedělá loď, ale není to nic šílenýho a kinedryl s přehledem pomůže. Nebo když není kinedryl, tak klidně i panák tvrdýho alkoholu a je pokoj.
0
před 4837 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nerad litam, pretrpim jednou za nekolik let. Lod mi na dovolene taky nedelala dobre. Vlivem vln se moc houpe, k tomu vedomi hloubky vody pode mnou..... Byl jsem rad, ze jsem z vyletu na pevnine. Pozemske dopravni prostredky mi nevadi.
0
před 4837 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano.Když si čtu nebo koukám do mobilu. A při ‚houpavé‘ silnici , ale jen někdy.
0
před 4836 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdy jak. Jednou bylo že sme jeli autem z čech na slovensko a na zpátek, to mi bylo špatně jen na konci cesty. Jindy jdeme jen na hodinovou cestu a to mi je špatne třeba celý čas. U autobusu to je nejhorší, to vylezu při každé příležitosti, nejhorší to je u těch starších tipů. U vlaků to celkem jde. Pak ten stil jízdy, rychlou klidně jestli se jede po rovne ceste bez zakrut a ne do kopce. U motorky a lode jsem to nezažila a letadlo jsem nemela šanci zkusit.
0
před 4836 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, bohužel. Přetrpím cestování s igelitovým sáčkem u úst
0
před 4836 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne z jízdy. Čtu si klidně celou cestu a někdy se tak zaberu do čtení i přejedu stanici, kde mám vystupovat.
Ale, dělá se mi špatně, když tam jezdí se mnou bezdomovci, a ty smrdí tak, že to někdy během cesty div nezvracím. Už se mi několikrát i stalo, že jsem musela z tramvaje vystoupit a přejít do druhého vagonu, protože se to nedalo smrady vydržet.
0
před 4836 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, ale kinedryl / jiný lék proti nevolnosti tomu zabrání
0
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
V raketě.
Když mne v ní na pouti rozhoupali, tak jsem kolikrát měl na mále abych
vnitřnosti ustál.
0
před 4835 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Odpověď uživatele Dr. Axl byla dobodávana podvodně, palec byl od uživatelky ocko byl přidělen více jak rok od zadání otázky. V době vložení odpovědi zde ocko ještě nebyla ani zaregistrována.
Děkujeme za pozornost 🙂
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |