Zde nadále už nemá cenu se ptát, neboť nikdo tady neodpovídá. To jsem si mohl rovnou přidělit nick vimprd a vážně odpovídat taky. Děkuji, nejsu nasratý.
Elkon tvl co to povídáš, pro mě jsou tvé kraviny zásadní!
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 946 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To sis všiml až teď? Za jedno tu není absolutně žádná snaha,
uživatelé buď neodpoví NEBO odpovídají jen trollové ANEBO uživatelé
zpravidla odpovídají na ty otázky, které nejsou náročné a složité
(nejlíp ankety) a které si žádají spíš jen nějaký jednoduchý názor na
nějakou věc.
Za druhé otázky tu z většiny taky nejsou žádný zázrak. Nejvíc je tu
protiruských sra*ek a pak proruských sra*ek. ;) Naprostý odpad každopádně
obojí. Pak se tu místami stále objevuje covidové téma a nesmyslné otázky,
které ani odpovědi nepotřebují…
2Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, aliendrone
před 946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
NJN, k tomu co píše Disraeli bych dodal, že zrušní „Můj stream“ tomu nepřidalo. Chodím sem nahodile a protože odpovídat zde nemám za životní prioritu, tak často nezaregistruji nějaké komentáře. A to je pak jako když se baví blbej s hluchým. Poloviční, popřípadě tazateli ne zcela jasná odpověď je STEJNÁ, jako žádná odpověď, prostě K NIČEMU. :(
KVALITNÍ odpověď (vyjma těch elementárně stupidních) zpravidla NUTNĚ vyžaduje dodatečné upřesnění, padají doplňující otázky a pokud se jich nedostává, tak je to práce o ničem. Zkrátka bez potřeby dalších komentářů se obejdou otázky typu „Kolik je 1+1?“ (a k tomu NENÍ třeba websajt) a pokud otázka JE NÁROČNÁ (nejde snadno vygooglit, tedy VHODNÁ pro speciální web), tak potřebuje viz výše.
Všiml jsem si úbytku uživatelů a NEDIVÍM SE tomu. A hlídat si, jestli někdo reagoval nebo ne – sorryjako, ale nemám na čele banána. Jak píši, pomohu když mám čas a sílu, ale nohu za krk si kvůli tomu nedám. Nejsem dobročinná organizece. :)
0 Nominace Nahlásit |
Neptej se na kraviny a nemusíš se pak divit.
Vidím, že, jak už mě tu někdo radil, nemá smysl na Trolla reagovat.
Upravil/a: elkon
0
před 946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neříkám, že je to tak ve 100 % případů. SEM TAM třeba Hlada, Dochy,
aliendrone, Pepa25, Kepler (pokud se drží svého oboru) a další odpovídají
na odborné otázky celkem odborně, nápomocně a k věci… ale takových
otázek/odpovědí moc není.
Většina i těch rozumnějších otázek zůstává bez odpovědí (bez
zodpovězení) – když dáme stranou ty odpovědi, které k ničemu moc
nejsou. Což jsou buď trollové anebo nesmysly.
Souhlas s Alienem – zrušením „streamu“ odpovědi dost utrpěli. Na některé otázky jsem si dával sledování s tím, že aktuálně odpovídat nechci, ať už z časových důvodů, nebo proto, že jsem se necítil dost vzdělaný k danému tématu a věřil jsem, že odpoví někdo fundovanější. K takovým jsem se někdy vracel po té, co mi pár hodin otázka strašila v hlavě, nebo po té, co někdo k otázce napsal tak nesmyslnou odpověď, že mi pak dávalo smysl odpovědět i při mém omezeném rozhledu.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |