Na světě je tolik míst, tolik států a každý je něčím proslulý. Francie – Eiffelova věž, Amerika – Grand Canyon, Itálie – Colosseum, Austrálie – Sydney Opera House, Egypt – Pyramidy… Zkrátka zajímalo by mě, do jaké země byste se nejraději podívali a proč?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? iceT, bigbít, bobánek, suaeda před 4953 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Od malička slintám,když vidím v televizi Grand Canyon.Jel bych i třeba někam na Sibiř,nebo do Rumunských hor,kde ještě žijí postaru,bez civilizace.Ale takový čundr v Orlických horách je taky super:-)
0 Nominace Nahlásit |
Podíval bych se rád do starého Ceskoslovenska,bohužel to už asi nepujde.Každy chce se podívat do světa,ale unás je taky plno pěkných míst.
0 Nominace Nahlásit |
pokud jen jeden stat tak Cina, hlavne kvuli jeji historii a pamatkam. pokud jeden kontinent tak bych rozmyslel mezi Asii a Afrikou. a asi hodne dlouho:)
0 Nominace Nahlásit |
Pokud v té zemi nebudu moci být asi půl roku abych poznal co tam lidi
těší a jaké mají problémy, tak jet jen na čuměnou se mi nechce nikam.
Mne víc zajímá ten život za „pozlátkem“ než se podívat tam a tam a
zas pádit domu abych nepřijel pozdě z dovolené..
Ale kdyby bylo nejhůř, tak někam jako je centrální Kanada, či Sibiř. Jsou
sice komáři a nebo zas jindy zima, ale to se i nechá vydržet.
0 Nominace Nahlásit |
USA – z kulturních důvodů, jednak coby anglista, jednak coby fanda country; Švýcarsko, Itálie
0
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mým snem je navštívit Holandsko.Sice jsem tam byl,ale jen na jeden den a tak mě ta země uchvátila,že bych tam jel aspo%n na měsíc.
0
před 4953 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8229 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |