Já bych to neviděl zas tak všespásně. Podle mě je lepší si nastavit (zavčas) správné principy životosprávy v nejširším smyslu slova. Pak si myslím, že všechny ty rádoby zázraky, lze i za výrazně méně peněz nahradit. Ale také je pravdou, že ty farmaceutické firmy musí z něčeho žít! 😁
0 Nominace Nahlásit |
Již se to tady snad tisíc krát probíralo, ale mou maličkost to dosud jaksi míjelo, takže nyní to i pro mě bude premiéra, ale… DO POLE PRO OTÁZKU OBVYKLE PATŘÍ OTÁZKA!
Samsara, kdyby to u tebe bylo poprvé, že? Ani bych nepípnul. Jenže mrkni na svou historii, dyť tam máš víc neotázek než otázek. Přitom ty tam ty otázky máš, dokonce srozumitelné, ale vždy jen v podotázce. A tak se tě ptám>>> https://www.youtube.com/watch?v=tWub0qtlk9s
Jinak syntetice z lékárny se vyhni velikým obloukem, to fakt nepotřebuješ. Nikdo to nepotřebuje, je to jen byznys, nic víc, nic méně. Nejlepším doplňkem stravy je nějaké doplňkové jídlo (ovoce/zelenina/koření/sladkost/atd atd… směs všeho dohromady v menších dávkách) po jídle, jehož běžná porce tyto doplňky neobsahovala. Tolik k doplňkům stravy, pokud je tedy považuješ za nutné.
0 Nominace Nahlásit |
Výborný na věk 50+ je Elanin od Woykoff, to se nedá popsat, ale je na kompletní zpomalení stárnutí a je výborný. Celkově se lépe cítím, líp mi to myslí, mám i lepší paměť, prostě ideál pro tento věk.
0
před 622 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím, teda – ani jsem nevěděla, že takový doplněk stravy je a opravdu funguje :) Taky si ho od Woykoff objednám :)
0
před 621 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Samsara, tak ty nejen, že pokládáš neotázky ale ty dokonce i odpovídáš VÝHRADNĚ JEN NA NEOTÁZKY! No to se mně snad jen zdá 🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |