Konkrétně ti odpoví veterinář, který bude mít psa v péči. Ale je to individuální. Co je vhodné pro jednoho psa, pro jiného třeba ne. Také mu to nemusí chutnat.
0
před 368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlépe ty, které používá chovatel. Pro štěně je dost velký šok změna prostředí. Při změně je potřeba potom zkoušet. Každý pes má jinou chuť, tak bude chtít i jiné granule. Je třeba koupit malé množství a zkoušet.
0
před 368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporucuji zavolat si k chovatelum a zeptat se jich, popripade koupit primo
od nich. Kdyz ti daji doporuceni, koupit stejnou znacku.
Budete mit krasne vanoce:)
0
před 368 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já krmím značkou Marp a štěndo je spokojené a granulky mu chutnají. Nám značku doporučil veterinář s tím, že má dobré složení a neobsahuje obiloviny, takže je i lépe stravitelné.
0
před 365 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Granule mají fakt nejlepší, doporučuji koupit balení a uvidíte sama www.marppetfood.cz/marp-holistic-red-mix-hovezi-kruti-zverina-bez-obilovin
0
před 362 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uplne ti rozumim, my zacinali na tom, co nám doporučil chovatel, aby pes nebyl ve stresu z nového prostredi a jeste k tomu z jinýho jídla. :) A časem uvidis, co mu bude chutnat no. Já jsem z původního doporuceni od chovatele zmenila stravu pro mýho boloňáka na kombinaci granulí s konzervama. ted to objednavam od Louie.
0
před 335 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já volila jídlo vždy tak, aby granule nytvořili jen maso. Granule by neměli být až příliš podílem masa vysokoprocentní. Takže jsem vždy volila především sensitive a konzervy jsem už hledala tak, aby měli co největší podíl masa. Ted objednavame na https://www.louie.pet/ . Dobre asi je, když je v konzervě i třeba trocha rýže nebo zeleninky.
0
před 321 dny
|
0 Nominace Nahlásit |