Chtělo by to nějaké „pikantní“ podrobnosti.Takto jeden neví,„vo co
go“.
Ono jich je totiž víc.
------Např.
Vzor žádosti o podmíněné propuštění odsouzeného
18. 5. 2010
Žádost odsouzeného o podmíněné propuštění z výkonu trestu odnětí svobody
§ 88 tr. zák., § 331 odst. 1 tr. řádu)
Okresnímu soudu v ……………………
ke sp. zn.
Věc: Žádost odsouzeného ……………….. o podmíněné propuštění z výkonu trestu odnětí svobody
Já, níže podepsaný……………………, nar……….., povoláním……, bytem…………….., nyní ve věznici………………., jsem byl odsouzen rozsudkem……………………. ze dne……, sp. zn………….., pro trestný čin…………… podle §……………………..k nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání…………………., pro jehož výkon jsem byl zařazen do věznice …..uvést typ věznice (se zvýšenou ostrahou, s ostrahou, s dozorem, s dohledem). K výkonu tohoto trestu jsem nastoupil dne……………. do věznice v………….. Polovina doby výkonu tohoto trestu mi uplynula dne……………………….
Podle § 331 odst. 1 tr. řádu tímto
žádám
o podmíněné propuštění z výkonu uvedeného trestu odnětí svobody, protože jsem přesvědčen, že jsem splnil podmínky uvedené v § tr. zák. K odůvodnění této žádosti uvádím následující skutečnosti.
Shrnutí dosavadního průběhu výkonu trestu.
Po propuštění z výkonu trestu odnětí svobody budu pracovat v …………………………… a bydlet budu u ………………………………….
Ze všech uvedených důvodů navrhuji, aby……… soud………. rozhodl o mém podmíněném propuštění z výkonu trestu odnětí svobody a stanovil mi přiměřenou zkušební dobu.
Místo a datum
Odsouzený ………………………….
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana Nahlásit |
Záleží na tom, jakého trestu. Zda jde o podmíněný, nepodmíněný trest, zákaz činnosti atd. U některých to není možné, u jiných ano za určitých podmínek.
0 Nominace Nahlásit |
O prominutí celého trestu?
Nebo zbytku trestu?
Také je důležité, jakého činu se trest týká.
0
před 4330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nevím, myslíte, že jde o VTOS? To by si věděl rady, a navíc, určitě by se neptal na netu. Třeba se ještě ozve. Ale souhlasím s vámi naprosto – nechápu ta chytrolíny, co místo odpovědi, kterou evidentně neznají, píšou svoje stupidní komentáře. Proč nezůstanou na Novinkách, tam budou mezi svými 🙂.