pleteni atd;venujete se tomu?Abych se priznala,umim jen vysivat a hackovat a obraz Hradcan delam uz 3/4 roku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Jahoda před 5227 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přiznávám, že mě ruční práce moc nebaví. V určitou dobu mě chytlo pletení, jenže to jsem neviděla, neslyšela, pokud jsem svetry neupletla. Nebylo jich zase tolik – jen 2 kusy. Třetí jsem dělala 5 let a nedopletený dala jedné známé na zhotovení koberce.
Ale jinak u druhých obdivuji šikové ruce.
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi jsem pletla, fakt mi to šlo, jenže časem jsem to zapomněla. Chci se ale od kamarádky znova naučit plést. Háčkuji moc ráda a výrobky daruji přátelům, nebo v rodině. Sama nemám doma žádný výrobek, který bych já vyrobila. Vyšívám také moc ráda, ale je to jako u háčkování. Obrázek, který udělám, nechám zarámovat a věnuji.
Přeji Vám, abyste z obrázku Hradčan měla radost. Věřím, že se určitě povede 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Kdysi (asi ve 12 letech) mě chytlo háčkování, ale těm dnům je už konec, nebaví mě to. Vyšívání mě taky bralo dlouhou dobu, ale potom to nějak přešlo a už jsem se k tomu zpět nevrátila. Přenechám tuto činnost manuálně zručnějším.
0 Nominace Nahlásit |
Pletení a vyšívání se ted už ILIINES nevěnuji.Před narozením svých dcer a syna jsem si pletla svetříky a čepičky a vždy jsem se těšila až se mi moje děti narodí že si je v tom odvezu dom po narození na to už pak nebylo tolik času a tak jsem se tomu přestála věnovat.Háčkování se už ted taky nevěnuji moje známá říkává neboj ještě se naháčkuješ a navyšíváš až budeš mít děti z domu myslím si že má pravdu,protože moje maminka a i tchýně když si nečtou tak háčkují vyšívají nebo pletou.
0 Nominace Nahlásit |
Ano hodně jsem pletla,šila, háčkovala, i vyšívala.Tenkrát jsem na to ještě viděla.Poslední léta se dá vše sehnat a tak není potřeba.Ale na děti jsem si tenkrát dokázala ušít a uplést úplně vše.
0 Nominace Nahlásit |
Tak to ani náhodou, to u mě skončilo ve 3. ročníku ZŠ ušitím panenky z hadrů. Byla pro mě noční můrou ;{)))>
0 Nominace Nahlásit |
Tyto práce nepovažuji za domácí. Pod těmi si představuji spíše
vaření, uklízení atd.
Ale ruční práce, ANO. Baví mě a zkouším, kde co. Mám doma ruční
tkalcovský stav, zkoušela jsem techniku Tiffany, keramiku, odrátkování
sklenice, dělala jsem košíky z pedigu i ošatky z orobince – ty se mi
moc líbí. Naposledy loni před vánoci jsem zkoušela vánoční zvonečky a
zlaté rybičky z korálků. To mě také baví, ale je to titěrné a bez
brýlí se už nechytám 🙂.
Dříve jsem i šila. Když nebyly k sehnání péřové spacáky či zimní
péř.bundy nebo nějakou neokoukanou halenku či šaty nebo kalhoty.
0 Nominace Nahlásit |
Mě by nikdy nenapadlo, že „na stará kolena“ budu taky háčkovat jako moje máma. :) Ale hrozně mě to v poslední době chytlo. Od té doby, co mi dorazila sada háčků na háčkování z https://www.propleta.cz/Sada-hacku-v-pouzdre-d98.htm háčkuji jak o život. Zatím ty moje výtvory teda nejsou nic moc, ale postupně se to lepší. :)
Drap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |
Hobby |
Hry |