Můžou být áčkové i béčkové a zařazeno prakticky do jakýkoliv žánrů (drama, psychologicky, thriller,…) tedy kromě animáků a nějakých fantasy vymyšlených „pohádek“. Taková scifárna o budoucnosti, kdy po shlédnutí filmu si řeknete: „jo tak takhle nějak si tu budoucnost predstavuju“. Muze to byt o čemkoliv: vesmír, planety, roboti, počítače, atd… Hlavni podmínka je ta, aby ten děj byl alespoň trochu realisticky v smyslu budoucnosti. Jestli mi rozumíte, mate nějaké doporučení?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3260 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Gatacca, Blade Runner, Ex Machina, Ostrov, Dredd, Interstellar, Mechanický Pomeranč, Marťan, Hunger Games, Minority Report, Total Recall, Potomci Lidí, District 9, Já Legenda, Já Robot, Světová Válka Z, Oblivion (Nevědomí)
Upravil/a: Nerevarin
0 Nominace Nahlásit |
Co se vizí budoucnosti týče, mám velice rád Equilibrium http://www.csfd.cz/film/10638-equilibrium/prehled/.
0 Nominace Nahlásit |
doporučuju film Tajemná záře nad Pacifikem z 80´let. Je to o tom,že skupina lidí se dostala v oblasti Berm.trojůhelníku do minulosti.Dál prozrazovaz nebudu.Supr film
0 Nominace Nahlásit |
To Nerevarin:
Marťan je dobrý film, ale kniha mne zaujala mnohem více, nemohu jinak než ji vřele doporučit 😉