Podle mého mínění jsou nejlepší filmy z této kategorie filmy Kontakt z roku 1997 a I.T. Mimozemšťan.
0 Nominace Nahlásit |
co tak treba Symptom pandorum,Svet zitrka,Valka svetu,Invaze…nebo klasika Hvezdne valky…
3Kdo udělil odpovědi palec? DusanOrlik, annas, rynek878
před 5204 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Priznavam se, ze nejsem velky fanda sci-fi, ale za srdce me chytil film: A.I. Umela inteligence. Tak lidsky a smutny film, o lidech, lasce a citech, jsem dlouho nevidela. A pritom je to poctive sci-fi.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud sháníte opravdu dobré sci-fi budete muset hodně dlouho hledat, proto že to co se dnes vydává za sci-fi filmy je hrůza. Jaký koli triller který jedná o záchraně planety, nebo zlikvidování vetřelce a je zasazen do blízké nebo vzdálené budoucnosti ještě není sci-fi i když se za něj mediálně vydává. Pokud chcete opravdovou sci-fi snažte se zjistit od koho pochází scénář. Pokud je podkladem osvědčený spisovatel vědecko fantastické literatury, lze předpokládat že by se mohlo jednat o dobrý film. Jinak co znám tak zatím nejlepší sci-fi filmy podle mne je 2001 vesmírná odysea, Blízké setkání třetího druhu, ale i zfilmované povídky našeho spisovatele Nesvadby.
0 Nominace Nahlásit |
Pro někoho to bude možná sci-fi a někdo tomu uvěří, ale každopádně je to film podle skutečné události a já ho všem doporučuji: 4. druch
0
před 5204 dny
|
0 Nominace Nahlásit |