Ahoj… nedávno jsem byl v obchodě a chytli mě policajti jak kradu, ani nevím proč jsem to udělal a strašně jsem na sebe naštvaný. Mám u nich zápis a bojím se že se nedostanu na moji vysněnou střední. Teď s tátou jedu na jedno místo (teď nevím jak se tomu říká) kde se to bude řešit. Můj táta ale není z Česka, takže se bojím že mu vezmou občanství. Nikdy si to neodpustim…
Zajímavá 0 před 946 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pokud máš ukrajinský pas, tak se nemáš čeho bát, po tom prožitém stresu a cestě, žes ukradl něco k jídlu jistě bude polehčující okolnost.. Také záleží dost na tom, za kolik jsi toho vzal. Jinak se podívej na podmínky přijetí na tu tvou školu, pokid to budeš mít ve školnímhodnocení, mohlo by to mít vliv.
Upravil/a: Kazatel
0 Nominace Nahlásit |
Pozdě bycha honiti! Na školu se dostaneš, č nedostaneš na základě toho, jak vládneš přijímaí zkoušky. Pokud ovšem tvá vysněná škola, neni škola policejní.
0 Nominace Nahlásit |
Nevím, ze které země je otec, ale tady v ČR už naštěstí o přijetí nerozhodují případné přestupky nebo posudek uličního výboru či domovního důvěrníka. Stejně tak není důvod, aby někomu vzali občanství nebo povoleníé k pobytu za něco, do udělalo jeho nezletilé dítě.
0
před 946 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek