Zdravím. Na rovinu. Přestěhoval jsem se za přítelkyní do Olomouce. Bydlím tam už asi 8 měsíců , pracuji jako mechanik, nebaví mě to, za malé peníze a z těch peněz přežít je taky bída,když člověk dá 9000 za byt. Napadlo mě dát si přihlášku k Armádě, na pozici řidič. Maji zajímavý platební tarif a výhody, příspěvky a s mým vzděláním s maturitou bych začínal na hodnosti poddůstojníka jako Rotný s docela slušným platem. Právě se chci zeptat, jestli náhodou někdo z vás u armády nedělá a moje otázka zní: Jak jste spokojení ? a jaká je šance že mi vyhoví vykonávat službu v Olomouci ? nechci se stěhovat. Děkuji
Původní neotázka
Dotaz ohledně Práce u Armády
Zajímavá 0 před 2596 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Přesné informace ti poskytne přímo armáda. S umístěním v Olomouci ti armáda vyhoví, pokud to bude v souladu s potřebami armády. Nikdo tito nezaručí na sto procent i do budoucna.
0 Nominace Nahlásit |
Podívejte se na stránky AČR https://kariera.army.cz/cz/
Upravil/a: johana 56
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš k armádě přistupovat jak k práci, nebude z tebe dobrý voják. V armádě se nepracuje, tam se slouží.
1Kdo udělil odpovědi palec? Slecna 007
před 2596 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A co takhle skutečně pracovat a vytvářet nějaké hodnoty? Ale tak pokud máš dobrou kondičku, baví tě zabíjet jiné lidi a nevadí ti nasadit za zájmy vládců této planety i svůj život…
0
před 2596 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zvážit všechna pro a proti by měl při volbě povolání každý sám,
(ne)spokojenost jiných není rozhodujícím měřítkem.
Přímo v Olomouci je v Žižkových kasárnách náborové středisko,
zajděte se informovat.
Nevýhodou je, že AČR většinu vojenských objektů v Olomouci ruší.