Ahojky, prosím Vás, kde jste byly na svatební cestě? Zrovna si se snoubencem :) vybíráme, ale nemůžeme se shodnout. Děkuji za rady a typy :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 3850 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Záleží na časových možnostech a na rozpočtu. Pokud nemáš moc nízké limity, tak já jsem byla na svatební cestě na Novém Zélandu, v Austrálii a na Fidži. Nebylo to až tak špatné.
0 Nominace Nahlásit |
V místní krčmě, poté se se mnou ale rozvedla.
Určitě záleží na tom, jestli se vám líbí teplo/zima a jak píše
Lamalam-finance. Paříž je vcelku profláknutá, osobně bych třeba rád jel
do Benátek, celková Itálie je krásná, máš tam moře, vinice a je tam
klima podobné jako u nás oproti např. Egyptu, dále se pořádají krásné
akce v Německu či Rakousku, zde jsou také krásné poutě, to samé se dá
říci o nostalgické Británii.
Je hodně krásných míst a na týdenní výlet nemusíte ani mít statisíce
k útratě.
0
před 3849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já byl v Krkonoších a bylo to super 🙂 Hlavně někam jeďte, mrzí mě, že spousta párů si líbánky neužije. My to měli super také v tom, že jsme odjeli hned druhý den po svatbě (svatební cesta po půl roce nemá IMHO moc smysl)
0
před 3849 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chcete do Evropy, tak jednotlivé tipy a informace o státech v Evropě najdete na www.evropske-staty.cz
0
před 3844 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
A kdy se berete? Zálěži i na tom jak jste oba naroční. Ségra se vdávala v létě takže na svatebku jeli taky rovnou v létě. Když je hezky i tady tak je zbytečný jezdit až někam na druhou stranu světa, byly v Řecku a chválili si to. Jen si teď nevybavím na jakým ostrově byly..
0
před 3844 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, já měla svatbu na začátku srpna, vdávala bych se normálně každý vííkend, tolik práce s tím sice bylo, ale vše se vyplatilo a stálo to za to! Ale k vé otázce, o týden pozdeji jsme letěli na dovolenou – svatební cestu do Turecka. Turecko máme dost oblíbené. Takže za mě Turecko jen doporučuji
emefej: taky klidně napiš názor, ale raději budu za radu na tip :P v září, ale ještě v září bych chtěla jet, takže nepotřebuju někam daleko. Teplo bude i tady poblíž, prosím Vás, ale hlavně Chorvatsko vynechat. Máte zkušenosti s cestovkou www.brenna.cz? Přítel od tama dones katalog, tak uvažuju nad jejichma destinacema..
kolegyně, tento roks toutou cestovní kanceláří poletí do Řecka, dostala typ od své kamarádky. No co v Chorvatsku je v září ještě krásně :D Ale chápu, jet na svatební cestu autem není zrovna to právě ořechové. Na svatební cestě měnit kolo u auta nebo dostala pokutu.. :-/
Záleží kdy se berete a kdy byste chtěli jet. Známá se vdávala v září a v listopadu pádily do Ekvádoru. Já osobně jsem spíše na válení po pláži a menší tůry po památkách na podobných věcech.
Ekvádor je už šíleně daleko. Já chci do toho Řecka, ale přítel by chtěl někam dál. Byly jste v tom Řecku někdo v opravdu krásným hotelu, kterej Vás posadil na zadek? Případně uvítám i mimoevropský typ když to nebude na druhé straně polokoule