Kde jste byli na svatební cestě, nebo kam byste jeli? Moc se mi líbí exotika – Seychely, Maledivy, Mauricius, Thajsko… ale ty peníze..:-( Nechali jste se také ovlivnit penězi, nebo berete svatební cestu jako něco na čem by se nemělo šetřit?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, j.a.n.a. před 5341 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jeli jsme do jižních Čech,tam jsme se taky vzali,no a pak jsme tam zůstali celý víkend na Stodole Michala Tučného,doufám,že letos tam pojedeme znova
0 Nominace Nahlásit |
My jsme, ale už před léty jako novomanželé procestovali téměř celé Rumunsko. Stále vzpomínáme na deltu Dunaje nabo třeba Shigishoaru v Karpatech, což je údajné rodiště hraběte Drakuly. Rumunsko je překrásná země s velehorami i parádními plážemi, ale dnes jen pro tvrdší nátury.
0 Nominace Nahlásit |
Nase sv.cesta byla po pamatkach tehdy jeste CSSR spali jsme v kempech pod stanem na vic nebylo,ale bylo to fajnovy,dnes mladi uz jezdi do zahranici kam ja vycestovala poprve v 18 letech a byl to des.Casy se meni a je to dobre.
0 Nominace Nahlásit |
Je to uz davno,na svatebni ceste jsme byli 35km od domova Machovo jezero a bylo to fajn.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mě svatba teprv čeká v budoucnu :) a myslím že když opravdu! najdeme partnera se kterým to cítíme napořád tak se přeci vdáváme jen jednou, pěněz je to hodně, ale když si to můžete dovolit tak proč třeba ne. :) Já bych chtěla jet taky za nějákou exotikou..třeba Kanarské ostrovy a nebo pak estě Madagaskar..
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme svatební cestu nějak vynechali, částečně zfinančních důvodů, ale nějak nám to nechybělo ani nechybí.
I přesto si myslím, že je svatební cesta velice dobrá věc.
Kdybych si měla volit místo pro svatební cestu, tak bych se řídila třemi pravidly: 1) finanční stránka (Seychely, Maledivy jsou hezká věc, ale myslím si že svatební cesta nemusí být nutně o otracení statisíců, tím spíš, pokud je nemám)
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Poprve Nizke Tatry,podruhe Las Vegas.
A treti zatim neni,nemam s kym.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nikde. My jeli na stavbu. A při každý dovolený si řikáme, že to máme místo svatební cesty.
0
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ja jsem sice svadbu nemela a dlouho mít nebudu ale myslím si ,že svatba a
svatební cesta je důležitá(pár dní klidu,lásky a vyplněných
snů)peníze by se měli brát s mírou ale v tomhle případě bych
přitvrdila.
😁 ja bych chtěla mít nádhernou svatbu na nejhezčím místě na
světe – -hlavně at je tam romantika a pocit štěstí.
0
před 5339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Naší svatební cestou byl odjezd všech 10 hostů po svatebním obědě na
oslavu 96. narozenin manželova dědečka a svátku manželova otce Jana.
Seděli jsme u ohně,zpívali a vyprávěli do rána.
Vůbec mi nescházela cesta do ciziny.Rádi cestujeme po naší republice.
0
před 5339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj LUCI,já bych co nejblíže,do chaloupky
na šumavu,dál od lidí,nepotřebuji exotiku,
když mám milující ženu,mám všechno,co jsem
si přál! štěstí,podělit se z druhým o štěstí!
0
před 5335 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, kdyby na to byly peníze, tak bych za nějakou exotikou vyrazila hned. Už dlouho jsem nikde nebyla a začíná mi to opravdu chybět. To mě by asi nejvíc lákaly Seychely Je to ale neskutečně drahé. Na druhou stranu třeba to Thajsko je už o něco dostupnější. To by někdy do budoucna třeba mohlo vyjít. :)