Zdravím!
Máme doma ovocný sad a jelikož ráda stojím nad sporákem v kuchyni –
napadlo mě – prodávat přesnídávky. Je mě jasný, že pořizovací
náklady na výrobnu (je to něco kolem 250 tisíc) a běhání po úřadech
(potvrzení musí být od 4 orgánů) mě od toho odradí, (respektivě, už
teď vím, že se do toho nepustím).
Ale koukla jsem na internet a kromě Hamé, neexistuje jedinej konkurent. Ta firma má na to monopol.
Nebo o někom víte?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3620 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
http://www.zdravicek.cz/clanky/detska-presnidavka
Doplňuji:
Nebude to asi žádný „šlágr“, před 4 lety jsem Hamé přesnídávku
ochutnala, ten řídký hnusík mi vůbec nechutnal. To za mého dětství
bývaly v plechovkách „luxusní“ přesnídávky … :)
Nestlé neznám a ani raději neochutnám…
http://ovocne-presnidavky.heureka.cz/nestle-ovocna-presnidavka-s-cerealiemi-4x100g/
Upravil/a: da ny
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, kyselina 5, gagaga
před 3620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Konkurence na trhu ovocných přesnídávek je IMHO hodně velká, kromě Hamé (Hamánek) je ještě prodává Hipp, Nutricia (Hami), dále Nestlé, Linea Nivnice, Country Life a dalších asi deset firem … + německé drogerie prodávají další svoje značky … Navíc rodiče jsou konzervativní, chtějí „pro děti to nejlepší“, prosadit se s novou značkou by IMHO bylo těžké, max. zdůrazňovat domácí výrobu a bio kvalitu …
2Kdo udělil odpovědi palec? kyselina 5, McArthur
před 3620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přesnídávky se vyrábějí v každé domácnosti. Průmyslové náhražky se spoustami dochucovadel, umělých sladidel, barviv, konzervantů a pod. do běžné stravy nepatří. Dokonce se prý najdou i zoufalé matky malých dětí, které jimi pod vlivem agresivní reklamy nahrazují svou nedostatečnou péči o jejich zdravou výživu. Normální člověk takovou věc nekoupí, takže tvoje skepse vyplývající z obav o zmařenou investici jsou zcela na místě.
1Kdo udělil odpovědi palec? kyselina 5
před 3620 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doplním jen Pepa25: Existují i desítky značek bio přesnídávek a lokálních značek, které se prodávají jen v určitém regionu.
Když budete mít dobrý nápad, jak lidem nabídnout kvalitu za rozumnou cenu, tak své přesnídávky prodáte a bzy budete prosit souseda, aby Vám prodal i jeho jablka. Poptávka je veliká a odpor k průmyslovým výrobkům velkých firem stále roste.
Nevím, kde sídlíte, ale vzhledem k Vaší otázce asi nemáte moc velký přehled o trhu. Než začnete obíhat úřady, abyste získala všechna razítka, udělejte si vlastní průzkum trhu. Např. připravte jednu várku a nabídněte ji kamarádkám, známým, sousedům a požádejte je o hodnocení. Nejlépe anonymní, aby se tam objevila také nějaká pravdivá hodnocení.
0
před 3617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, existuje a dost, budou lepší i horší, levnější moc ne, ale dražší určitě.
0
před 3617 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ježisi, no jasně… tyhle přesnídávky ani nekupuju. My kupujeme pouze kvalitní přesnídávky, aby dětem daly přesně to, co mají. Proto kupujeme jen ty od Sunárku https://www.sunar.cz/prikrmy-do-rucicky/. Doporučuju.
Jj, taky tyto kapsičky od Sunárku kupujeme. Jako dětem nedáváme jiné. Zkoušeli jsme na začátku, ale nechutnaly, takže dáváme jen tyto.